About

Restaurant Pont

Een inspirerende plek pal aan de Maas

rESTAURANT PONT 1904-2019

ONTMOETINGSPLEK SINDS 1904

Ooit was ‘t Veerhuis de wachtkamer voor iedereen die de Maas over wilde steken. Een levendige ontmoetingsplaats, bijna als een huiskamer. Dat is het nu nog steeds maar dan in een eigentijdse setting. Hier is je avond uit een beleving.

Van een eigenzinnig aperitief aan de borrelbar tot onderuitgezakt met een heerlijke Blanche Dael espresso word je hier de hele avond verwend met al het fijne waarmee onze keuken je verrast. Gerechten die dagelijks vers worden bereid met veelal producten uit de streek. Ongekunsteld, maar met oog voor detail en een palet aan smaken uit de hele wereld. De bediening legt je heel graag in de watten zoals het hoort. Het warme en eigentijdse interieur maakt van Pont een plek waar je je meteen goed voelt.

Een beleving om voor terug te komen!

ONZE VISIE

Waar gaan we voor?

Jij als gast wordt telkens culinair verrast met eerlijke gerechten. Huisgemaakt van kwaliteits producten uit de streek. De prijs is mooi in lijn met de kwaliteit van de gerechten en de service. Je krijgt waar voor je geld tijdens je avond uit in ons vernieuwde restaurant. We zijn niet bang om buiten de lijntjes te kleuren en serveren herkenbare gerechten met onze eigen, culinaire twist. We creëren een ervaring door alle elementen, uiterlijk-sfeer-muziek-bediening-menukaart, goed op elkaar af te stemmen.

ONZE MISSIE

Waar staan we voor?

Restaurant Pont staat voor gastvrijheid, toegankelijkheid, genieten, aandacht en jou op alle vlakken verrassen op een unieke locatie. We willen alleen met de allerbeste producten werken, waarbij we de streek niet uit het oog verliezen. Daarnaast wordt nagenoeg alles huisgemaakt van verse producten. 
Het team heeft alle aandacht voor de je, we nemen je mee op een culinaire reis. We weten welke heerlijkheden we in huis hebben en vertellen hier met passie over.

DE VAERMAN

Hae mót altijd bie zich gewas zeen, wielewaal ich ‘t nooit höb gemerk; zien sjtum nooit gebeurd, ziene vootsjtap: te drök mit laeve en werk. Mer noe, mit de gank van jaore, ich tied óm te loestere höb, waer ich mich aldaag bewuster det einen achter mich löp. Wie lang nog veur d’r mich inhaolt, miene sjouwer bereurt mit zien handj: ‘mien sheep link gereid aan de steiger, veer gaon nao den anegue kantj.’

Paul van der Goor