The joy of giving

Cadeaupakketen

In samenwerking met Blanche Dael

Om je heen hoor je vaak dat mensen het geven van een cadeaubon niet zo leuk  vinden, omdat je dan voor je gevoel zo weinig te geven hebt op de dag zelf. Daarom biedt Restaurant Pont nu, in samenwerking met onze fantastische koffie- en theeleverancier Blanche Dael, de mogelijkheid om onze dinerbon uit te breiden tot een heel cadeaupakket!

Zoals ook met onze cadeaubon, kun je het pakket zo gek maken als je zelf wilt! Of je nu één ding uitkiest voor erbij of dat je werkelijk alles in het pakket stopt. Zo heb je als gever alle vrijheid wat je wilt uitgeven en wat jij denkt dat het beste bij de ontvanger past.

Wat kun je dan te voegen aan je cadeaupakket? Vanalles! Van een mooie Blanche Dael koffie of thee tot hun fantastisch lekkere fudge. Meer van de hartige snacks? Je kunt ook bijvoorbeeld nootjes toevoegen en een fles wijn of bubbels naar keuze.

Op dit moment hebben we van Blanche Dael ook hun speciale kerstthee en kerstkoffie op voorraad! Heel leuk om toe te voegen aan een kerstcadeautje voor je geliefde of een kerstpakket voor je medewerkers.

Interesse in een cadeaupakket?

Loop gerust even binnen tijdens onze openingstijden! Dan maken we er samen iets feestelijks van!

Meer lezen over de cadeaubon zelf? 

Openingstijden

Winterseizoen
Oktober t/m april

Donderdag t/m maandag
11:30 - 00:00 (keuken 12:00-21:00)

 

Zomerseizoen
Mei t/m september

Woensdag t/m maandag
17:30 - 00:00 (keuken tot 21:00)

Naar menu

Tafel reserveren

Naar Bed & Breakfast