Lunchen aan het water

Lunchen aan het water doe je bij Restaurant Pont!

Vroeger was Restaurant Pont de wachtkamer voor iedereen die de Maas wilde oversteken. Anno 2024 is het een plek waar je in alle rust kunt genieten aan het water van een gezonde lunch of een diner met bijpassende drankjes.

Ons restaurant ligt direct met het terras aan het water. In het voorjaar kan Pont dan ook niet wachten om haar terras weer op te bouwen. Als het mooi weer is kun je buiten lunchen aan het water. Het is dus een ideale locatie voor een Paaslunch, een lunch voor moederdag, een gezellige moeder-dochter lunch of een ontspannen bedrijfslunch. 

Samen lunchen in de winter

Wil je gezellig samen lunchen maar is het op het terras veel te koud? Restaurant Pont heeft een moderne inrichting, met industriële tafels en een heerlijk warme kachel in de hoek. Het is mogelijk om hier zowel op een doordeweekse dag of in het weekend te lunchen.

Lunchen kun je bij Pont op verschillende manieren; heel uitgebreid door middel van een 3-gangen verrassingsmenu, maar ook middels een oldschool clubsandwich, een rijkbelegde speltbol, tosti of een zoete lunch.

Lunchen zonder brood

Naast de gebruikelijke lunchgerechten zoals een speltbol met gerookte zalm of carpaccio, bieden we ook lunchen zonder brood aan. Lunchen zonder brood? Ja, denk aan kleine gerechtje zoals een pasteitje, een handgesneden carpaccio of een heerlijke 3-gangen verrassingslunch.

3-gangen lunch

Ieder lunchseizoen hebben wij naast de bekende lunchgerechten ook een 3-gangen lunch. Een 3-gangen lunch? Wat houdt dat dan precies in? De 3-gangen lunch is een uitgebreide lunch waarbij je een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht geserveerd krijgt.

Ben je vegetariër of heb je allergieën? Geen enkel probleem, wij kunnen de 3-gangen lunch hierop aanpassen.

Zoete lunch

Ben je een echte zoetekauw of ben je iemand die liever met het dessert begint? Loopt het water je al in de mond als je aan American Pancakes denkt? Wij serveren ook heerlijke pancakes met blauwe bessen of chocolate chips. Die moet je zeker een keer proberen.

Lunchkaart

Benieuwd naar onze lunchkaart? Bekijk hier online onze lunchkaart of download het lunchmenu hieronder.

Openingstijden

Winterseizoen
Oktober t/m april

Donderdag t/m maandag
11:30 - 00:00 (keuken 12:00-21:00)

 

Zomerseizoen
Mei t/m september

Woensdag t/m maandag
17:30 - 00:00 (keuken tot 21:00)

Tafel reserveren?

Dat kan online via onze pop-up onderin.

Wil je voor meer dan 8 personen reserveren of heb je speciale wensen?
Bel ons dan op
06 - 42 97 93 08.

Ook voor zakelijke reserveringen kun je het beste even bellen.

"Een mooi terras met zicht op de Maas waar je heerlijk kunt dineren of lunchen"

Een tafel reserveren voor een lunch aan het water

Je kunt altijd bij ons komen lunchen, maar het is de vraag of er ook plek is bij mooi weer. Daarom adviseren wij om altijd een tafel te reserveren, zodat we je een tafelgarantie kunnen bieden.  

Je kunt een tafel reserveren middels ons online reserveringssysteem onderaan de pagina of telefonisch op 06 – 42 97 93 08. Kom je met een groep van 8 personen of meer, dan kun je alleen telefonisch reserveren.

Naar menu

Tafel reserveren

Naar Bed & Breakfast