Lunchen bij Pont

Restaurant

jouw nieuwe thuishaven

samen genieten is dubbel beleven

vanaf 11 november

lunchen bij pont!

Dikke jas weer aan, sjaal om, de zomer is nu echt voorbij. Een terrasje pikken zit er voorlopig niet in, maar niet getreurd; jullie hoeven ons niet te missen. Vanaf 11-11 brand bij Pont de kachel en verwennen we je na je herfstwandeling, of gewoon als je er zin in hebt, met een smakelijke lunch, gezonde smoothie, herfstige koffie special, huisgemaakte zoetigheden en meer. Geniet van het uitzicht over de maas in een knusse winterse sfeer, ook door de week. 

We zijn de hele winter open voor lunch van zondag t/m maandag. Vanaf 11:30 ben je welkom om lekker te onthaasten, te ontmoeten en  te genieten. Lunchen kan tot 16:00, maar blijf daarna gerust nog even hangen met een koffie of een lazy afternoon cocktail. Reserveren voor lunch mag, maar hoeft niet.

Zoals je gewend bent kun je vanaf 17:30 aanschuiven voor diner. Reserveren voor diner is niet verplicht, maar wel gewenst, en je bent verzekerd van een leuk plekje 

Kom langs tijdens ons extra lange openingsweekend, (donderdag 11 t/m maandag15 november)  dan hebben wij een lekkere openingsactie! 

 

RECENSIES VAN ONZE GASTEN

Heerlijk gegeten met kerst, en erg gezellig

Mevr. Es gast

We komen hier regelmatig een hapje eten, dus het is fijn dat de kaart regelmatig wisselt. Wederom mooie heerlijke gerechten en top bediening.

Dhr. Verbunt gast

Vanmiddag genoten van een heerlijke brunch, het was super.

Mevr. Stratermans-Joris gast

Super lekker gegeten vandaag. Heerlijk aspergemenu is niet te versmaden! Kortom: een echte aanrader!

Dhr. Knapen gast

Was weer geweldig, top bediening, waanzinnig wildpotje, goede ambiance en heerlijke wijn. Ga zo door!!

Dhr. Eurlings gast

Eerst met vriendinnen uitgewaaid op de Maas, in een super gave sloep die we zelf mochten varen. Daarna heerlijk gegeten in het restaurant. Het eten, de sfeer..... we hebben een topavond gehad! Bedankt heren.

Mevr. Bergmans gast