restaurant

Restaurant

jouw nieuwe thuishaven

samen genieten is dubbel beleven

Onze verrassende keuken

Restaurant Pont

Een avond lekker lang tafelen. Bijkletsen met je geliefde(n). Samen genieten van een hapje en een drankje. In ons restaurant is dit allemaal mogelijk. Waanzinnig eten met bijpassende wijnen of speciaal bieren.

Restaurant Pont staat voor gastvrijheid, toegankelijkheid, genieten, aandacht en jou op alle vlakken verrassen op een unieke locatie. We willen alleen met de allerbeste producten werken, waarbij we de streek niet uit het oog verliezen. 

Het team heeft alle aandacht voor je. We weten welke heerlijkheden we in huis hebben en vertellen hier met passie over.

Je wordt culinair verrast met eerlijke gerechten. Huisgemaakt van kwaliteits producten uit de streek. De prijs is mooi in lijn met de kwaliteit van de gerechten en de service. Je krijgt altijd waar voor je geld. Bang om buiten de lijntjes te kleuren zijn we niet. We serveren herkenbare gerechten met onze eigen, culinaire twist. We creëren een ervaring door alle elementen, de look, de sfeer, de muziek, de service en de menukaart goed op elkaar af te stemmen zodat jij niet kunt kunt wachten hier weer terug te komen en nu al een datum prikt voor de volgende pont.


Kies van de kaart of laat je verrassen met ons regelmatig wisselend verrassingsmenu. Hier bepaal jij wat je wilt. Prachtig gelegen aan de Maas heb je een uitzicht waar menig mens U tegen zegt, en kun je lekker genieten van de zon op een zomerse dag op het terras.

Op zijn tijd organiseren we in het restaurant ook bier- en wijnproeverijen.

Foto Pont 1

RECENSIES VAN ONZE GASTEN

Heerlijk gegeten met kerst, en erg gezellig

Mevr. Es gast

We komen hier regelmatig een hapje eten, dus het is fijn dat de kaart regelmatig wisselt. Wederom mooie heerlijke gerechten en top bediening.

Dhr. Verbunt gast

Vanmiddag genoten van een heerlijke brunch, het was super.

Mevr. Stratermans-Joris gast

Super lekker gegeten vandaag. Heerlijk aspergemenu is niet te versmaden! Kortom: een echte aanrader!

Dhr. Knapen gast

Was weer geweldig, top bediening, waanzinnig wildpotje, goede ambiance en heerlijke wijn. Ga zo door!!

Dhr. Eurlings gast

Eerst met vriendinnen uitgewaaid op de Maas, in een super gave sloep die we zelf mochten varen. Daarna heerlijk gegeten in het restaurant. Het eten, de sfeer..... we hebben een topavond gehad! Bedankt heren.

Mevr. Bergmans gast