Maak kennis met de teamleden van Pont
Ontmoet het gezellige team van Restaurant Pont! Een crew van hardwerkende gastheren en gastvrouwen die er alles aan doen om jouw avondje uit onvergetelijk te maken.
Want wie zijn deze teamplayers nou eigenlijk? En hoelang werken ze al bij ons? Kom erachter waarom ze het zo leuk vinden om bij Pont te werken, wat hun favoriete gerechten zijn of welke wijn zij zelf graag drinken.
De volgende keer dat je bij ons komt voor een hapje of een drankje voelt je bezoek nog iets persoonlijker. Wel zo leuk! Wil je graag meer zien van wat er bij ons allemaal gebeurt achter de schermen? Houd dan onze social posts van de serie “Achter de schermen” in de gaten.
Michael
Restaurantmanager
Dit is Michael. Hij is geboren in Venlo, maar woont inmiddels in Swalmen. Michael is onze restaurantmanager dus zomer en winter is de kans groot dat je hem tegenkomt tijdens je diner of lunch bij Pont. Michael heeft leidinggevende horeca gestudeerd en is na 10 jaar horeca precies op zijn plek bij ons aan het hoofd (2024).
Nu zou je zeggen, Swalmen-Wessem is nog wel een stukje rijden. Er is toch ook horeca dichterbij huis? De reden dat hij Wessem in zijn job search heeft meegenomen is dat hij een nostalgische band heeft met het dorp. Als kind speelde hij graag op de boerderij van zijn opa hier in Wessem. Het dorp is hem dan ook zeker niet vreemd!
Waarom bij ons in Restaurant Pont? “Het is een supermooi restaurant met echt dat woonkamer gevoel” aldus Michael. Dat geeft niet alleen een fijne werksfeer, maar maakt ook dat de gasten zich meteen thuis voelen legt hij ons uit. Een beetje wat hij zelf bij opa ook had. De gezellige, welkome sfeer van Wessem.
Als hij zelf buiten de deur eet, wat kiest hij dan? Daar hoeft hij niet lang over te denken. Een mooie steak! Natuurlijk met een lekker biertje of wijntje. Qua keuze in bier en wijn zit je gelukkig bij Pont wel goed! Wat is dan Michael’s favoriet in ons restaurant? Zonder twijfel; de Paix Dieu!
Michael kan in elk geval niet wachten om zijn gasten kennis te laten maken met wat volgens hem een mooie gastronomische avond zou moeten zijn. Hij weet na zoveel jaar horeca wel het een en ander van goede wijn/bier – spijs combinaties en geeft dan ook graag advies.
Rest hem alleen nog te zeggen; “Proost en geniet van je tijd bij Pont!”
Niels
Gastheer
Dit is Niels! Inmiddels durft hij zichzelf een Wessemse jongen te noemen. Hoewel niet geboren in Wessem woont hij hier alweer heel wat jaren. Sterker nog, Niels woont hier zelfs vlak om de hoek! Dat is voor hem ook één van de grote voordelen van het werken bij Restaurant Pont. “Zijn achtertuin” noemt hij het zelf.
Zelf geniet hij er altijd erg van om een avond verwend te worden in een restaurant. Daarom vind hij het ook zo leuk om dit voor zijn gasten te doen. “Ik probeer er elke werkavond weer een avond zonder zorgen van te maken voor onze gasten” aldus Niels.
Als mensen hem vragen naar een aanrader van de kaart dan reageert hij steevast “de tonijntartaar”! Die vindt hij zelf gewoon heerlijk. Zeker in combinatie met de lekkere Sauvignon Blanc van Pont.
Niels haalt er elke keer weer een hoop voldoening uit om de gasten een heerlijke avond te bezorgen, met een perfecte selectie bijpassende bieren of wijnen. Hij staat graag voor je klaar!
Luna
Gastvrouw
Dit is Luna! Geboren en getogen in Wessem, maar toch met een Roermonds accent. Ze werkt sinds de opening bij Pont en is de enige die Restaurant Pont vanaf de verbouwing heeft zien opbloeien tot het gezellige restaurant van nu.
Ze werkt zo lang bij Pont vanwege de leuke collega’s en de gezelligheid binnen het team. Dat vindt ze heel belangrijk. Die vrolijke, fijne sfeer wil ze ook graag delen met de gasten. Zo kunnen zij ook de echte spirit van Pont ervaren.
Als ze zelf ergens uiteten gaat start ze het liefst met een lekker bubbeltje. Dat is dan ook haar aanrader als we vragen welk drankje niet mag ontbreken voor een geslaagd diner.
We vragen haar ook naar haar favoriete Pont gerecht, maar eigenlijk weten we dat antwoord al; frietjes! Ze kan er geen genoeg van krijgen. Als ze dan voor een echt gerecht zou moeten kiezen? Dan geeft ze toch de voorkeur aan onze nagerechten en dan vooral als er chocolade in zit.
Tara
Gastvrouw
Dit is Tara! Ze komt uit Neeritter en is afgestudeerd salon manager. Ze heeft haar eigen salon en heeft altijd als bijbaan in de horeca gewerkt. Ze is er nog niet klaar voor om helemaal afscheid te nemen van de gezelligheid en de afwisseling van de horeca en dus zie je haar nog met regelmaat bij ons in Pont. Ze vindt het heerlijk om mensen blij te maken met een hapje en drankje.
Waarom dan specifiek bij Pont? De kleinere opzet vol warmte en gezelligheid staan voor haar op één. Ze vindt daarnaast haar collega’s erg leuk en ze zegt dat het “een feestje is” om hier te mogen werken. Ook het uitzicht op de Maas tijdens het werken vindt ze echt genieten.
Tara is graag onder de mensen. Ze maakt graag een praatje met gasten of dat nu in de salon is of in het restaurant. Als we haar vragen naar een advies wat we het beste kunnen bestellen zegt ze: “De gerechten van Pont zien er allemaal superleuk uit en zijn ook heerlijk.” Ze heeft zelf geen favoriet. Ze is wel fan van het wisselende verrassingsmenu. Volgens haar is dat “Superhandig wanneer je vaker komt of niet kan kiezen.” Wat ze daar nou het liefste bij drinkt? Een glas Le Grand Noir rosé of een Pornstar Martini zijn wel erg lekker.
Wat ze extra leuk vindt is als dezelfde mensen vaker terugkomen. Bekende gezichten maakt het wat persoonlijker én betekent dat ze het de vorige keer naar hun zin hebben gehad. En daar doe je het voor!
Luuk
Gastheer
Dit is Luuk, een enthousiaste jongen die al sinds 2018 met veel plezier heeft gewerkt bij ’t Veerhuis. Zijn liefde voor de horeca is gegroeid tijdens zijn jeugdjaren, waarin hij vaak te vinden was op het maasterras van onze buren. Sinds 2023 is hij het nieuwe avontuur aangegaan als gastheer bij ons!
Luuk is altijd gefocust op het creëren van een warm welkom voor de gasten. Hij wil ervoor zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt en geniet van een ontspannen en gezellige sfeer. Zijn ruime ervaring bij ’t Veerhuis heeft hem geleerd hoe belangrijk persoonlijke aandacht is en hij is vastbesloten om deze passie voort te zetten bij Pont.
Hoewel Luuk nog een student is, heeft hij al veel kennis en ervaring opgedaan die hem goed van pas komen. Zijn doel is om, samen met het team van Pont, gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Hij staat te popelen om zijn passie voor gastvrijheid te delen en ervoor te zorgen dat iedereen geniet van heerlijk eten, goede wijn en een gezellige tijd bij Restaurant Pont.
Floor
Gastvrouw
Dit is Floor! Ze is een van de jongere leden van ons team. Ze is opgegroeid in Wessem en werkt nu sinds een jaartje bij ons en bij de buurtjes van ’t Veerhuis. Voor haar is de horeca een leuke bijbaan waarbij ze lekker onder de mensen kan zijn. Een praatje maken met de gasten vindt ze fantastisch en het team is volgens haar ook “superleuk”.
Toen Floor bij ons begon hielp ze vooral bij de lunch, maar inmiddels werkt ze ook mee bij het diner. Je kunt haar vrolijke lach dus op alle tijden treffen in ons restaurant.
Als je denkt, waarom herkent ze me nou niet? Dan kan het zijn dat je haar zus voor je hebt. Floor en Sarah lijken in uiterlijk zoveel op elkaar dat je denkt dat je dubbelziet.
Vragen we Floor naar haar favoriete gerecht van Pont dan zegt ze zonder twijfel; het broodje carpaccio! Liefst gewoon met een lekker glas cola erbij.
Sarah
Gastvrouw
Dit is Sarah! Sarah is de tweelingzus van Floor. Voor haar is werken bij Pont ook een bijbaantje zolang ze in het mooie Wessem blijft wonen. Ook op het terras van ’t Veerhuis kom je haar in de zomer regelmatig tegen.
Wat vindt Sarah zo leuk aan Pont? Ze blijft zich net als onze gasten verbazen over het verrassingsmenu. Dat vindt ze erg leuk.
Zelf eet ze het liefste het broodje carpaccio van Pont. Voor het diner laat ze zich liever verrassen.