Culinaire wildavonden!
In het wildseizoen is er altijd veel meer keuze in vlees en gevogelte. Naast het standaard rund- en varkensvlees of het kippetje kun je ook genieten van bijvoorbeeld hert, zwijn, kwartel, fazant of haas. Wild heeft een hele specifieke smaak. You love it or you hate it. Daarnaast is het een prijzig stukje vlees. Om deze redenen en de beperktere verkrijgbaarheid, staat wild zelden standaard op de menukaart. Zo ook bij Pont. Omdat we wel erg houden van koken met het seizoen en wild wel écht een mooi seizoensproduct is waar je veel kanten mee op kunt, organiseren wij daar speciale avonden voor. Een echte culinaire wildavond voor de liefhebber!
Wat houdt een wildavond bij Pont in?
Op onze wildavonden staat het wildmenu centraal. De chef heeft voor die avond een speciaal wildmenu bedacht. Hierin kan elk soort wild aan bod komen. Misschien een mooie reerug, hertenbiefstuk, huisgemaakte wildconsommé of wild zwijn stoof. Je weet het nooit! Onze wildavond is namelijk een verrassing!
Op onze wildavonden is iedereen van harte welkom om 18:30. Zo kunnen we ervoor zorgen dat alles vanuit de keuken helemaal op rolletjes loopt. Daarnaast krijgt iedereen tegelijk zijn gangen uitgeserveerd zodat je niet stiekem twee tafeltjes verder al kunt zien wat het dessert gaat worden. Zo houden we het een beetje spannend!
Natuurlijk ben je van Pont gewend dat we ook een goed passende wijn kunnen adviseren. Dat kunnen wij natuurlijk ook bij onze wilddiners. Met een mooi passend wijnarragement komen de smaken van de gerechten nog beter tot hun recht. We maken het plaatje graag helemaal compleet.
Details van de wildavond 21 & 22 november 2025
- 21 & 22 november
- vaste starttijd 18:30
- 4-gangen verrassingsdiner
- prijs diner 59.5
Wildavond op reservering
Wild staat zoals gezegd niet standaard op onze kaart. Voor de wildgerechten is dan ook speciale inkoop en voorbereiding nodig. Daarom werken we bij de wildavonden op reservering. Als we weten hoeveel gasten we mogen ontvangen maakt dit het organiseren voor ons en de keuken makkelijker.
Reserveren kan via onze online reserveertool onderaan de website. Of bel – bij gezelschappen vanaf 8 personen – even met het restaurant op 06 42 97 93 08.
Is het vol of kun je niet op deze datum?
Mocht de wildavond heel snel vollopen, dan kan het zijn dat we extra avonden organiseren. Dus zijn de huidige avonden vol zijn en heb je wel interesse? Meld je dan vooral aan voor onze wachtlijst! Dit kan zowel telefonisch als middels ons reserveringssysteem.