zakelijk pont

Zakelijke arrangementen

Restaurant Pont is er niet alleen voor de levensgenieter die een hapje wil komen eten of wil komen genieten van onze mooie wijnen en bieren. Wij zijn er ook voor de zakelijke markt! Voor de bedrijfsleider die met een goede zakenrelatie een hapje wil eten, de feestcommissie die een bedrijfsuitje met eten moet organiseren, de teamleader die wil vergaderen op een inspirerende locatie of de zzp-er die een zakelijke bijeenkomst wil organiseren maar daar zelf de ruimte niet voor heeft. Restaurant Pont is er voor iedereen. Formeel of informeel, maar altijd inspirerend.

Vergaderen bij Restaurant Pont

Als bedrijf organiseer je regelmatig bijeenkomsten, dit kan intern of extern zijn, zoals brainstormsessies, trainingen, workshops, zakelijke overleggen, vergaderingen, (business)presentaties of lezingen. Je wilt dit niet altijd op de zaak doen of hebt hier niet altijd de middelen of de ruimte voor. Restaurant Pont is hiervoor de ideale ontmoetingsplek. Wij zijn misschien niet de meest bekende vergaderlocatie, maar wel degelijk een perfecte uitvalsbasis voor Limburg en Noord-Brabant, evenals ook voor internationale meetings waarbij niet alleen Nederland, maar ook Duitsland en België betrokken zijn. Wessem ligt op steenworp afstand van Roermond en direct naast de A2 tussen Maastricht en Eindhoven. Heel goed te bereiken dus. En er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom ons pand. Daarnaast zorgen wij van Pont voor een naar wens formelere of informele sfeer, en altijd een inspirerende ambiance.  

Vergaderarrangementen

We bieden verschillende mogelijke zakelijke arrangementen aan. De meeting, vergadering of presentatie waar ons restaurant voor afhuurt is altijd voorzien van tafelwater, flipover, beamer en schrijfmateriaal. Daarnaast kun je het geheel naar wens verder aankleden. De meeste bedrijven kiezen onze 4-uurs of 8-uurs arrangementen inclusief koffie- en thee en/of lunch en al of niet voorzien van een puntje verse Limburgse vlaai. Daarnaast kunnen wij je zakelijke gezelschap ook voorzien van een lunch, brunch of diner. Dit kan een broodje met beleg zijn, een luxe broodje, borrelhapjes of zelfs een volledig diner. 

Wij hebben in principe drie basiskeuzes voor de zakelijke arrangementen, namelijk; de basishuur van de vergaderruimte en twee upgrade mogelijkheden, namelijk een 4-uurs vergaderarrangement en een 8-uurs vergaderarrangement.

Verhuur van vergaderlocatie

De basis van onze zakelijke arrangementen is de kale huur van de vergaderlocatie. Nu is dit niet helemaal “kaal”, want het is wel helemaal vergader-klaar.

Bevat standaard

  • Privégebruik van de ruimte
  • Flipover
  • Beamer
  • Schrijfmaterialen
  • WiFi
  • Tafelwater

Het is mogelijk om alleen de ruimte te huren, maar veruit de meeste bedrijven gaan voor één van onze twee arrangementen inclusief koffie en thee.

Tijd
Huur loopt in blokken van;
8:00 – 12:00 of 13:00 – 17:00.

Prijs
De vergaderruimte heeft een vaste huurprijs van 179.50

4-uurs vergaderarrangement

Het 4-uurs vergaderarrangement bevat gedurende het gereserveerde blok van 4 uur alles wat bij de kale huur vermeld staat, plus onbeperkt koffie en thee voor de aanwezigen.

Bevat extra

  • 4 uur lang onbeperkt koffie en thee

Tijd
Te boeken van;
8:00 – 12:00 of 13:00 – 17:00

Mocht je graag op een ander tijdstip willen beginnen en/of eindigen, neem dan even telefonisch contact met ons op via: 0475 – 22 40 43.

Prijs
28.50 p. p., incl. BTW
Dranken anders dan standaard koffie en thee zijn op nacalculatie.

Groepsgrootte
Minimaal 10 personen

8-uurs vergaderarrangement

Naast het 4-uurs vergaderarrangement, is er ook de optie 8-uurs vergaderarrangement, oftewel voor de gehele dag.

Bevat extra

  • 8 uur lang onbeperkt koffie en thee
  • 1 lunchgerecht p.p.

Prijs
De prijs van het 8-uurs arrangement is afhankelijk van de gekozen lunchgerechten, maar komt op ongeveer 46.95 p.p., incl. BTW.
Dranken anders dan standaard koffie en thee zijn op nacalculatie.

Groepsgrootte
Minimaal 10 personen

 

Vergaderarrangement boeken

Meer weten over de mogelijkheden of een vergaderarrangement boeken? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op 0475 – 224 043 of stuur ons een e-mail met de wensen.

Zakelijke lunch of zakelijk diner

Wil je een zakelijke bijeenkomst organiseren met één of enkele klanten, collega’s of andere zakelijke contacten, maar moet het allemaal niet te stijfjes en te zakelijk aanvoelen? Een zakenlunch of zakendiner is hiervoor de perfecte setting. Alle ruimte om het zakelijke met het aangename te verenigen en er een gezellige middag of avond van te maken. Een mens moet toch eten! En met ons prachtige menu maak je gegarandeerd een goede indruk.

Zakenlunch

Als je met een select gezelschap bij ons komt lunchen is het mogelijk om la carte te bestellen. Maar voor de zakelijke lunch is onze uitgebreide verrassingslunch (3-gangen) de uitgelezen keuze. Omdat je net iets meer gangen hebt, ben je wat langer aan het eten en is er dus ook net iets meer tijd om alles te bespreken. En er is geen keuzestress van een à la carte kaart met uiteenlopende mogelijkheden en prijzen. Uiteraard houden we ook in ons verrassingsmenu altijd rekening met dieetwensen en allergieën. Dus is er een vegetariër en veganist in het gezelschap? Geef dat dan gewoon even aan ons door!

Het 3-gangen lunchmenu bestaat uit een voor-, hoofd- en nagerecht. Dit menu is ideaal voor zakelijke relaties waarmee je iets te vieren hebt, zoals een jubileum, 10-jarig dienstverband, vertrek of promotie van een medewerker of behalen van een belangrijke mijlpaal. Meerdere gangen is toch net even wat feestelijker.

Een zakenlunch dient in de zomerperiode van tevoren geboekt te worden omdat wij dan niet standaard open zijn voor de lunch. Gedurende de winterperiode kun je eventueel ook op de dag zelf nog even bellen of we een plekje hebben. Maar wil je zekerheid, dan raden we aan om enkele dagen van tevoren even telefonisch te reserveren.

Zakendiner

Als je ergens mee kunt zeggen dat een zakenrelatie belangrijk voor je is dan is het een mooi zakelijk diner. En meestal wordt er tijdens een diner wel een wijntje of biertje gedronken, waardoor je mensen toch anders leert kennen. Vaak is dit alleen maar goed voor een zakenrelatie. Of het nu een klant is of een collega.

Ook voor het diner hebben we een verrassingsmenu, te bestellen als 3-gangen, 4-gangen, of 5-gangen menu. Dit is een beetje ons paradepaardje, want we kunnen hierin nog beter meegaan met trends, seizoenen en lokale producten. Iets wat tegenwoordig steeds belangrijker wordt.

Ben je in de buurt en zoek je nog een plek om te dineren met je zakenrelatie? Bel dan gerust even om te vragen of er nog een tafel vrij is. Wil je met meer dan 4 personen genieten van een zakendiner, dan raden we je wel aan om tijdig te reserveren. Zo ben je verzekerd van een tafel.

 

Zakelijk arrangement langs de A2 en A73

Ben je op zoek naar een restaurant of vergaderlocatie voor een zakelijke bijeenkomst in midden Limburg maar wil je niet het grootschalige, onpersoonlijke van de grote jongens? Zoek dan niet verder. Want Restaurant Pont ligt in het prachtige dorpje Wessem, pal aan de A2 en vlakbij de snelweg A73 en toch geniet je er van de schitterende ambiance van ons moderne restaurant en het zicht op de Maasplassen.

Een perfect bereikbare locatie dus om samen met een zakenrelatie of zakenpartner af te spreken. Vanuit Maastricht sta je binnen 30 minuten bij ons in Wessem en ook vanuit Eindhoven ben je er met een half uurtje.

Ruime, gratis parkeergelegenheid

Wanneer je zakelijke arrangementen boekt bij Restaurant Pont hoef je je nooit druk te maken over parkeergelegenheid. Ook niet als je allemaal met een eigen auto komt en met een grote groep bent. Er is namelijk  ruim voldoende, gratis parkeergelegenheden overal rondom ons pand. In de straten direct grenzend aan Pont, aan de Maasboulevard, in de omliggende wijken en zelfs een pleintje onder de A2 brug. Meer dan genoeg plaats en allemaal binnen de vijf minuten lopen.