Reserveren

RESERVEREN

DE VOORPRET KAN BEGINNEN!

Polstraat 2, 6019 BL Wessem

(+31) 475-224043

Reserveer eenvoudig en snel je tafel bij restaurant Pont.

Binnen 24 uur krijg je van ons een bevestiging. We bellen je even of je krijgt een e-mail waarin we je laten weten dat je welkom bent. Vul daarom je contactgegevens nauwkeurig in!

Reserveringen voor vandaag

Kom je vandaag eten? Dan is het slimmer om ons rechtstreeks te bellen. Op momenten van koken en opdienen checken wij geen mails.

Waar kunnen we rekening mee houden?

Heb je dieetwensen of andere opmerkingen, vermeld ze dan in het bericht-gedeelte. Zo maak je het ons gemakkelijker om met jouw wensen rekening te houden.

Let op: onderstaande reserveertool is uitsluitend voor restaurant Pont. Ons restaurant is geopend van donderdag t/m maandag vanaf 11.30u.

Ooit was hier de wachtkamer voor iedereen die de Maas over wilde steken. Een levendige ontmoetingsplaats. Een plek waar de tijd voorbij vloog omdat je samen, onder het genot van een drankje een praatje maakte. Voor haast was geen tijd, het veer kwam waneer het kwam. 

Dat veer vaart allang niet meer, maar eigenlijk is er weinig veranderd. Restaurant Pont, voormalig restaurant ‘t Veerhuis, is nog altijd die plek waar je ontmoet, onthaast en ontspant. 

We creëerden een sfeervolle ruimte waar je je thuis voelt en waar een ontspannen sfeer hangt. Of je nou wil borrelen, overheerlijk dineren of zin hebt in een gezellige avond uit. Je bent hier altijd welkom. 

Met de grootste zorgvuldigheid zijn de ingrediënten uitgekozen om de gerechten op onze nieuwe menukaart samen te stellen. We zorgen dat je als gast niks tekort komt en zien je graag als vriend nog eens terugkeren. 

Dit wordt jouw nieuwe ‘thuishaven met smaak’