Reserveren

Reserveren voor lunch of diner

Wil je bij ons restaurant komen genieten van een heerlijke lunch (in de winter) of diner (het hele jaar rond). Dan raden we je aan een tafeltje te reserveren. Je kunt natuurlijk ook gewoon binnenlopen als je in de buurt bent, maar als je verzekerd wil zijn van een plekje, of je wilt graag aan je favoriete tafel zitten, dan raden we aan om wel even te reserveren. Dat kan telefonisch of via onze online reserveringstool die je rechts onderaan de pagina ziet.

Uit eten met groepen van 8 personen of meer

We hebben ook de ruimte om met grotere groepen te komen eten. Vanaf 8 personen willen we dat alleen wel graag van te voren weten en overleggen. In verband met de keuken bespreken we voor grotere groepen namelijk vooraf een menu. Of je kunt natuurlijk kiezen voor ons verrassingsmenu, wat overigens ook vegetarisch en veganistisch te krijgen is.

Het afspreken van een menu zorgt ervoor dat het niet alleen bij jullie aan tafel, maar ook aan alle andere tafeltjes soepel blijft verlopen en niemand onnodig lang hoeft te wachten. We willen tenslotte dat iedereen de avond van zijn leven beleeft bij Restaurant Pont. En wel om de goede redenen.

Reserveren via ons online reserveringssysteem is mogelijk tot 8 personen. Dit betekent dus niet dat er geen tafel vrij is! Wil je graag met meer komen? Bel ons vrijblijvend op 06 42 97 93 08.

Reservering wijzigen?

Heb je al een tafel gereserveerd bij ons restaurant maar wil je nog mensen toevoegen of wil je datum of tijd misschien aanpassen? Dat is geen probleem! Zolang we de plek hebben ben je altijd welkom om je reservering aan te passen. Het is niet mogelijk om dit via ons reserveringssysteem te doen, maar je kunt ons wel altijd bellen! 

Ik heb gereserveerd, waar moet ik zijn?

Wat leuk dat je bij ons een tafel gereserveerd hebt! Ons Restaurant ligt onder de rook van Roermond aan de Polstraat 2 in Wessem. Een mooi plekje aan de Maasplassen met zicht op de A2 brug over de Maas. Wil je meer weten over parkeren en waar je zijn moet? Kijk dan even op onze contactpagina.

Let op: Honden en andere (huis)dieren zijn enkel op ons terras toegestaan, dus NIET in ons restaurant. Als je buiten komt dineren en het gaat onverhoopt regenen dan kan het diner helaas niet met dier binnen worden voortgezet.

Openingstijden

Winterseizoen
Oktober t/m april

Donderdag t/m maandag
11:30 - 00:00 (keuken 12:00-21:00)

 

Zomerseizoen
Mei t/m september

Woensdag t/m maandag
17:30 - 00:00 (keuken tot 21:00)

Polstraat 2,
6019 BL Wessem
06 42 97 93 08
info@restaurantpont.nl