blijf ontdekken

Restaurant Pont, onze verrassende keuken!

Lekker lang tafelen, bijkletsen met je geliefde(n) en/of vrienden. Samen echt even genieten van gedeelde tijd met een hapje en een drankje. In ons restaurant staat de beleving centraal en is er nog alle ruimte om er écht een uitje van te maken. Smaakvolle gerechten met bijpassende wijnen of speciaalbieren om de beleving compleet te maken.

Restaurant Pont staat voor gastvrijheid, toegankelijkheid, genieten, aandacht en jou op alle vlakken verrassen. En dat op een unieke locatie.

We werken alleen met de allerbeste producten, waarbij we de streek niet uit het oog verliezen. Het team heeft alle aandacht voor jou en echt passie voor het eten en de dranken die we in huis hebben. We vertellen er graag over aan iedereen die het wil horen.

Je wordt bij ons culinair verwend met eerlijke gerechten. Huisgemaakt, van kwaliteitsproducten en voor een eerlijke prijs die past bij de kwaliteit van de gerechten en de service. Bang om buiten de lijntjes te kleuren zijn we hier bij Restaurant Pont niet. We serveren herkenbare gerechten, maar met onze eigen, culinaire en creatieve twist. Het totaalplaatje klopt gewoon; de look, de sfeer, de muziek, de service en de menukaart. Wij gaan voor tevreden gasten die niet kunnen wachten om een nieuwe datum te prikken voor het volgende diner of de volgende lunch bij Restaurant Pont.

Openingstijden

Winterseizoen
Oktober t/m april

Donderdag t/m maandag
11:30 - 00:00 (keuken 12:00-21:00)

 

Zomerseizoen
Mei t/m september

Woensdag t/m maandag
17:30 - 00:00 (keuken tot 21:00)

Diner bij Restaurant Pont

Kies van de kaart die bestaat, uit diverse vlees-, vis- en vegetarische gerechten of laat je verrassen met ons regelmatig wisselend verrassingsmenu. Ons restaurant staat bekend om haar surprise menu’s, te bestellen als een 3-gangen, 4-gangen of zelfs 5-gangen menu! En bij ons staat genieten en lekker rustig natafelen centraal. Tafeltjes worden maar één keer per avond gereserveerd dus neem vooral de tijd!

Ook bijzonder is dat wij naast een wijnarrangement ook de mogelijkheid hebben tot een bierarrangement, of gewoon passende biertjes bij elk gerecht. Met maar liefst 100+ speciaalbieren is er voor elk gerecht een complementair biertje te bedenken!

NIEUW: Groepsmenu bij Restaurant Pont

Kom je met meer dan 8 personen bij ons eten? Dan serveren wij een speciaal groepsmenu of ons wisselende verrassingsmenu. Beiden menu’s kunnen ook vegetarisch worden gekozen.

Wil je gebruik maken van het keuzemenu? Dan moeten we dit in verband met inkoop minimaal 1 week van te voren weten.

Dineren met groepen vanaf 8 personen is alleen mogelijk na telefonische reservering. 

NIEUW: Themadiner

Wil je extra feestelijk aan tafel voor bijvoorbeeld een 21-diner of een jubileum? Reserveer dan een themadiner! We spreken met jou een menu af, een drankarrangement en een extra uitbundige aankleding voor de tafel!

Lunch bij Restaurant Pont

In de periode van oktober tot april kun je vanaf 11:30 uur bij Restaurant Pont terecht voor lunch. Er wordt ieder jaar een mooie nieuwe lunchkaart samengesteld waar je heerlijk van kunt genieten.

In de zomer is lunchen bij ons helaas niet mogelijk. Je kunt dan wel één deur verder terecht op het prachtige Maasterras van ’t Veerhuis.

Tip: Wist je dat Restaurant Pont ook de ideale locatie is voor een zakelijke lunch?!

We werken alleen met de allerbeste producten, waarbij we de streek niet uit het oog verliezen. Het team heeft alle aandacht voor je en echt passie voor het eten en de dranken die we in huis hebben. We vertellen er graag over aan iedereen die het wil horen.

Je wordt bij ons culinair verwend met eerlijke gerechten. Huisgemaakt en van kwaliteitsproducten en voor een eerlijke prijs die past bij de kwaliteit van de gerechten en de service. Bang om buiten de lijntjes te kleuren zijn we hier bij Restaurant Pont niet. We serveren herkenbare gerechten, maar met onze eigen, culinaire en creatieve twist. Het totaalplaatje klopt gewoon; de look, de sfeer, de muziek, de service en de menukaart. Wij gaan voor tevreden gasten die niet kunnen wachten om een nieuwe datum te prikken voor het volgende diner of de volgende lunch bij Restaurant Pont.

Jac Voorbraak
Jac Voorbraak
29 Januari 2024
Prima restaurant om te lunchen of te dineren
Christoph Cnockaert
Christoph Cnockaert
28 Januari 2024
Lekkere verrassingsmenu aan zeer correcte prijzen. Leuke, gezellige vibe in het restaurant met jong en vriendelijk personeel. Aanrader!
Mandy Op het Veld
Mandy Op het Veld
28 Januari 2024
IVN Stein
IVN Stein
22 Januari 2024
Fijne hartelijke spontane bediening! Het eten is voortreffelijk en de prijzen zijn zeker te doen! De ambiance/sfeer in het restaurant zijn huiskamer-gezellig!
Michael Ridder
Michael Ridder
21 Januari 2024
Excellent service, good food and reasonable pricing.
Petra Smith
Petra Smith
21 Januari 2024
Even lunchen onderweg van Limburg naar Noord-Holland,, aangenaam verrast. Heerlijk verzorgde en smakelijke lunch, warme ambiance en vlotte mannen in de bediening. 👌🏼
Margot Meijer
Margot Meijer
21 Januari 2024
Een heel fijn restaurant. Prachtige aankleding, heerlijk eten, gastvrije en lieve mensen!
Tonnie Janssen
Tonnie Janssen
21 Januari 2024
Mathilda Knoben
Mathilda Knoben
16 Januari 2024
Matthieu Hilckmann
Matthieu Hilckmann
12 Januari 2024
We hadden het 5 gangen verrassingsmenu en ieder gerecht was perfect. En dat zeg ik niet snel.