Net een beetje specialer

Themadiner bij Restaurant Pont

Heb je binnenkort een speciale gelegenheid zoals een jubileum, 21ste verjaardag of een belangrijke verjaardag die je net een beetje specialer wilt maken? De sfeer van een dinertje begint natuurlijk met de ambiance! Nou is ons restaurant al een mooi aangeklede locatie, maar we hebben vanaf nu ook pakketten met aankleding waarmee wij in een handomdraai van jouw diner een themadiner kunnen maken!

Waarom een themadiner organiseren?

Een diner met een thema is toch een tikkeltje specialer dan een standaard diner. En dat hoeft dan geen heel specifiek thema te zijn zoals “jaren 30”, maar dat kan ook een kleurthema zijn of een thema op sfeer. Zoals groen-goud tegenwoordig een veel gebruikte combinatie is of zoals je kiest voor “cocktail” om een richting te geven aan de sfeer en de outfits van je gezelschap.

Dineren in een restaurant voelt natuurlijk al een stuk specialer dan dat je zelf thuis de keuken in duikt of dat je iets laat komen. Maar een diner in een restaurant is niet altijd heel persoonlijk. Je kiest de locatie uiteraard op basis van het lekkere eten en de leuke sfeer, maar het is dan niet echt helemaal jouw feestje. De keuze voor een kleurthema met feestelijke tafelaankleding kan net die persoonlijke draai meegeven aan een dinertje. Daar kun je het menu en het drankarrangement op aanpassen, zodat het niet zomaar een etentje wordt maar echt iets wat helemaal bij je past.

Met een themadiner voel je je ook extra speciaal. Jouw tafel is de enige in het restaurant die er helemaal gezellig ingedekt en feestelijk aangekleed bij staat. Los van de geïnteresseerde blikken van de andere gasten geeft het vooral een extra stukje intimiteit aan je diner. Het gemakkelijke is dat je er niets voor hoeft te doen of hoeft aan te schaffen. Wij regelen alles voor je. Het enige wat je hoeft te doen is een keuze maken uit de vier kleurthema’s die wij hebben samengesteld.

De vier thema’s die je bij Pont kunt kiezen sluiten allemaal aan op het gezellige en stijlvolle interieur van het restaurant. Zo maken we er een feestelijk en toch rustgevend geheel van. Ook leuk is om je gasten een dresscode mee te geven met kleuren die passen in je thema. Zo worden de foto’s van jullie avondje helemaal insta-waardig.

Wil je meer informatie over het organiseren van een themadiner bij Pont?

In een persoonlijk gesprek kijken we graag samen met jou wat we voor je kunnen betekenen. Je kunt ons bereiken op: 06 – 42 97 93 08 of info@restaurantpont.nl.

Themapakketten

Wij hebben een viertal thema’s waar je uit kunt kiezen voor je themadiner bij Pont. Natuurlijk sluiten de thema’s mooi aan bij de inrichting van Pont en hebben we gekeken wat op dit moment een graag geziene stijl is. Zo zijn we gekomen op Bohemain, Classic White, Midnight Blue en de vrolijke, kleurrijke Springtime!

Naast de tafelaankleding kun je het zo ver doortrekken als je zelf leuk vindt. Zo kun je je uitnodigingen, dresscode of drankjes en gerechten laten aansluiten op je gekozen thema.

De pakketten en de tafelindeling kunnen enigszins afwijken van de foto’s.

Bohemian thema

Wit thema

Midnight thema

Springtime thema

Themadiner 1:
Bohemian Chique thema

Bohemian staat voor een vrije levensstijl. Dit zie je vooral terug in natuurlijke materialen en kleuren. Qua materialen denk je dan aan riet, droogbloemen, tweed, canvas en stofjes met kwastjes. Wat betreft de kleuren kom je uit in aardetinten, warme oranjetinten en groentinten. De iets luxere en nettere variant van Bohemian, of Boho, staat ook wel bekend als Bohemian Chique. Dit heeft dezelfde natuurlijke uitstraling maar met wat meer glitter en glamour. Dit kun je bijvoorbeeld bereiken met goudaccenten en maakt de hele stijl meteen een stuk feestelijker.

Bohemian bevat ook vaak tropische accenten en patronen. Dit past mooi in de inrichting van Pont waar onder andere onze blikken papegaai Lorre altijd te vinden is tussen een ruime collectie mooie tropische  kamerplanten.

 

Themadiner 2:
Classic White thema

Onze classic white is het meest tijdloze en meest neutrale thema. Wit wordt uiteraard vergezeld door zilver omdat die mooi combineren en een chique sfeer geven. Precies wat je wilt bereiken als je een diner extra bijzonder wilt maken.

Omdat wit best snel kil en ongezellig kan uitvallen heeft ons witte thema een twist van Pont. Dat wil zeggen dat we niet alleen maar voor wit met wit gaan. We combineren ons witte thema met zandtinten die het geheel wel oplichten, maar ook een stuk vriendelijker en jonger maken. Hierdoor kunnen we bijvoorbeeld ook een bronzen kleur kaarsenstandaard en crème kleurige kaarsen neerzetten voor een beetje extra warmte.

Het witte thema is verder natuurlijk mooi neutraal voor als je zelf wilt aanvullen met een extra accentkleur. Bijvoorbeeld als je bij een babyshower roze of blauwe versiering aan de dinertafel wilt toevoegen.

 

Themadiner 3:
Midnight Blue

Ons blauw met gouden thema doet denken aan de nachtelijke sterrenhemel. Vandaar dat we hem Midnight Blue hebben genoemd. Dit thema brengt een extra warmte aan tafel door de donkere tinten in het servies en de donkere kaarsen. Als tegenhanger van het donkere kiezen we hier voor lichtblauwe bijbordjes. Een mooie sky blue en een knipoog naar zonnige dagen.

Door aan blauwtinten een touch of gold toe te voegen krijgt de hele tafel meteen een feestelijke boost. Het is een graag geziene kleurcombinatie in woon- en interieurwinkels en het heeft een hang naar hotel chique. Echt een sfeer om je heerlijk in te laten verwennen als een echte prins of prinses van je eigen feestje.

Een aanrader bij dit thema is ons welkomstbubbel met gold flakes. Zo zet je direct de juiste sfeer voor een luxe avond genieten.

Themadiner 4:
Springtime

Onze Springtime thematafel is een en al gezelligheid en kleur zonder dat het kitcherig of overweldigend wordt. Ben jij liefhebber van fleurig en mag het allemaal wel lekker over the top dan is dit het beste thema voor jou! Of je het nu floral noemt, kleurrijk of springtime van deze thematafel kan je alleen maar vrolijk worden. Op tafel vind je verschillende vormen, materialen en kleuren terug en zie je ook enkele items uit de andere thema’s. Zelfs de borden hebben een vrolijke kleurtwist.

Omdat kleurrijk niet te hysterisch moet worden zijn alle kleuren die we gebruiken in lijn met de inrichting van Pont. Je ziet dus veel warme tinten terug zoals verschillende kleuren groen, oranje en goud.

Deze vrolijke tafeldekking is ook heel leuk te combineren met een cocktailarrangement.

Themadiner menu

Bij Restaurant Pont bieden we naast de verschillende thema’s voor de aankleding ook verschillende keuzemogelijkheden om het menu naar je eigen smaak aan te passen. Je kunt kiezen uit een 3-gangen, 4-gangen of 5-gangen menu en diverse extra’s om er een nog exclusiever diner van te maken. Deze keuze bepaalt de uiteindelijke kosten van jouw themadiner dus je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

Heb je vegetarische gasten binnen je gezelschap? Geen enkel probleem! We staan bekend om onze heerlijke vegetarische gerechten. Wij laten niet zomaar iets weg of vervangen een ingrediënt, maar de chef bedenkt echt een speciaal gerecht rondom een vegetarische optie. Dus of je nu voor één persoon of voor het gehele gezelschap vega wilt bestellen, onze chef draait zijn hand er niet voor om.

Ook wat betreft drankjes kunnen we vooraf keuzes maken als je dat wilt. We bieden verschillende drankarrangementen, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze themadiners en arrangementen? Dan nodigen we je van harte uit voor een persoonlijk gesprek.

Plan je persoonlijk gesprek in voor een thema diner!

Restaurant Pont staat bekend om haar goed verzorgde diners, iedere gang die uit de keuken komt is instagram waardig! Voor onze themadiners is dat niet anders! Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en dat het jou en je gezelschap aan niets ontbreekt. Wil jij graag een thema diner voor jou en je vrienden of familie inplannen? Plan dan een persoonlijk gesprek met ons in en we spreken alles met je door onder het genot van een heerlijke kop Blanche Dael koffie of ander drankje.

Naar menu

Tafel reserveren

Naar Bed & Breakfast