een avondje genieten

Home / Menu / Diner menu

Dineren bij Restaurant Pont

Het hele jaar door kun je bij Restaurant Pont dineren. Op onze menukaart vind je een Europese / Franse / Mediterrane keuken, waarbij we voor-, tussen-, hoofd- en nagerechten aanbieden. Daarnaast hebben we enkele restaurantspecials en ongeveer elke twee weken komt er ook een nieuw surprise menu.

Hieronder vind je onze actuele menukaart voor het diner, maar je kunt ook een pdf-versie van ons menu downloaden. Alleen het surprise menu verklappen we nog niet!

Met 8 personen of meer komen eten? Dan moet je wel even reserveren! Wij willen er graag voor zorgen dat voor jullie tafel en de overige gasten alles soepeltjes verloopt! We bespreken voor groepen daarom van te voren een menu, of je kunt kiezen voor het surprise menu. Reserveren of meer weten? Je kunt ons bereiken op 06 42 97 93 08

Surprise menu

Om nog beter in te kunnen spelen op het seizoen, hebben we ook altijd een surprise menu. Afhankelijk van onze chef en de verkrijgbaarheid van ingrediënten wisselt dit surprise menu ongeveer elke twee weken.

Dit verrassingsmenu is te bestellen als 3-gangen, 4-gangen of 5-gangen menu.

Heb je een voedselallergie of ben je wellicht vegetarisch? Dat is ook met het verrassingsmenu geen probleem. Geef het gewoon even door en wij houden hier rekening mee.

Surprise Menu 3-gangen – 42.5
Surprise Menu 4-gangen – 50.5
Surprise Menu 5-gangen – 59.5

Menukaart Diner

Voorgerechten

KALFSTARTAAR – 15.0
Met tonijncrème, venkel-ponzu en een parmezaan krokant

TONIJNTARTAAR – 17.5
Met panna cotta van aardpeer, limoen-gel en aardpeer krokant

BLOEMKOOLCHOWDER – 9.5
Met pesto, kappertjes en cashewnoten

SURPRISE – 14.0
Laat je verrassen! Ook vegetarisch of veganistisch mogelijk.

Specials; voor-, tussen- of hoofdgerecht

We hebben op onze kaart twee specials. Deze kun je bestellen als als voorgerecht, tussengerecht of hoofdgerecht. Zo heb je nog meer vrijheid in je menukeuze.

POMPOENRISOTTO – 12.0
Met champignons en koffie (supplement bresaola + 4.0)

STEAK TAGLIATA – 18.5
Dun gesneden bavette met rucola, Parmezaanse kaas en aceto balsamico di Modena

Hoofdgerechten

ZEEBAARS – 26.0
Met fregula in paprikajus, wortelsalade en hazelnoot

MAÏSKIP – 25.0
Met een terrine van kip, bimi en crème de volaille

KONINGSZWAM – 22.5
Char Siu koningszwam met paksoi en noodles

SURPRISE – 26.0
Laat je verrassen! Ook vegetarisch of veganistisch mogelijk.

Chef’s-Specials

We hebben ook keuze uit drie chef’s-specials gerechten.

ENTRECOTE – 36.0
Met krokante aardappel, bospeen, aioli en chimichurri

TOURNEDOS – 39.5
Met krokante aardappel, bospeen, rode wijnsaus en aioli

SLIPTONG – 33.5
Sliptong à la meunière met krieltjes en salade

Bij Restaurant Pont zijn wij bewust bezig met het tegengaan van voedselverspilling. Vaak worden bijgerechten onaangeroerd teruggestuurd naar de keuken en dat is natuurlijk zonde. Hierom serveren wij frietjes en sla niet standaard bij de gerechten.

Wil je wel graag frietjes en/of een salade bij je hoofdgerecht, dan is dat geen probleem. Deze krijg je deze er kosteloos bij geserveerd.

Desserts

THEE CRÈME – 8.5
Met honing crumiel, citroen-gel en citroenzeste

BAKED CHEESECAKE MOUSSE – 9.5
Met bramencompote, bros van ruby chocolade en bramen

VIJGENTAARTJE – 10.5
Met vanille-ijs, amandel en aceto Balsamico

KAASDESSERT – 15
Diverse kazen met stroop

SURPRISE – 9.5
Laat je verrassen!