een avondje genieten

Home / Menu / Diner menu

Dineren bij Restaurant Pont

Het hele jaar door kun je bij Restaurant Pont dineren. Op onze menukaart vind je een Europese / Franse / Mediterrane keuken, waarbij we voor-, tussen-, hoofd- en nagerechten aanbieden. Daarnaast hebben we enkele restaurantspecials en ongeveer elke maand komt er ook een nieuw surprise menu.

Hieronder vind je onze actuele menukaart voor het diner. Alleen het surprise menu verklappen we nog niet!

Met 8 personen of meer komen eten? Dan moet je wel even reserveren! Wij willen er graag voor zorgen dat voor jullie tafel en de overige gasten alles soepeltjes verloopt! We bespreken voor groepen daarom van te voren een menu, of je kunt kiezen voor het surprise menu. Reserveren of meer weten? Je kunt ons bereiken op 06 42 97 93 08

Surprise menu

Om nog beter in te kunnen spelen op het seizoen, hebben we ook altijd een surprise menu. Afhankelijk van onze chef en de verkrijgbaarheid van ingrediënten wisselt dit surprise menu ongeveer elke maand.

Dit verrassingsmenu is te bestellen als 3-gangen, 4-gangen of 5-gangen menu.

Heb je een voedselallergie of ben je wellicht vegetarisch? Dat is ook met het verrassingsmenu geen probleem. Geef het gewoon even door en wij houden hier rekening mee.

Surprise Menu 3-gangen – 47.5
Surprise Menu 4-gangen – 55.5
Surprise Menu 5-gangen – 64.5

Menukaart Diner

Voorgerechten

GEROOKTE EENDENBORST EN RILETTE VAN EEND – 15.5
Met cherrytomaat en kokosmousse

TONIJN – 16.5
Met een bonbon van avocado, gel van citroen, venkel en een dressing van passievrucht

RIVIERKREEFT– 14.5
Met een gel van kreeft, cremeux van tomaat en schuim van citroengras

TETE DE MOINE – 16.0
Verschillende structuren van Zwitserse Tête de Moine kaas, vergezeld van rode biet en schuim van rode biet en gel van Aceto balsamico di Modena. (koud geserveerd)

SURPRISE – 16.0
Laat je verrassen! Ook vegetarisch of veganistisch mogelijk.

Specials; voor-, tussen- of hoofdgerecht

We hebben op onze kaart twee specials. Deze kun je bestellen als als voorgerecht, tussengerecht of hoofdgerecht. Zo heb je nog meer vrijheid in je menukeuze.

COQUILLE EN ZACHT GEGAARD BUIKSPEK – 17.5 / 27.5
Met crème fraîche, zwarte knoflook en wasabi

STEAK TAGLIATA – 16.5 / 24.5
Dun gesneden bavette met rucola, Parmezaanse kaas en Aceto balsamico di Modena

Hoofdgerechten

KALFSLENDE EN KALFWANG – 29.5 
Met zuurkool, kalfsjus en een crème van aardpeer

HERTENBIEFSTUK – 36.0
Met seizoensgroenten en een crème van pastinaak en witte chocolade

SHORTRIB – 23.0
Met Appenzeller kaas en polenta

SCHOLFILET – 28.5
Geconfijt in kreeftenjus, vergezeld van gebakken gamba en parmaham en een crème van peterseliewortel

SURPRISE – 27.0
Laat je verrassen! Ook vegetarisch of veganistisch mogelijk.

Chef’s-Specials

We hebben ook keuze uit drie chef’s-specials gerechten.

WORTELRISOTTO – 22.5
Met een mousse van geitenkaas, honing karamel en gezouten citroen

ZACHT GEGAARDE SUKADE – 24.5 
Met bimi, bospeen en een jus van kersen

ZWAARDVIS – 31.5
Met Pommes Pont Neuf en een citroen dille boter

Bijgerechten

Wil je nog iets extra’s naast je hoofdgerecht? Dan kan je nog altijd bijgerechten bestellen. 

Bijgerechten komen meestal onaangeroerd terug naar de keuken. Om verspilling tegen te gaan, serveren wij deze daarom niet meer ongevraagd bij onze hoofdgerechten. Je kunt deze wel naar wens meebestellen.

FRIETJES – 4.5

SALADE – 6.0

WARME SEIZOENSGROENTEN – 7.5

 

Desserts

BLOEDSINAASAPPEL – 11.0
Met Earl Grey thee en granité van Campari

VANILLE PANNACOTTA – 12.0
Met gepocheerde peer in Bourbon en diverse structuren van blauwe bes

WITTE CHOCOLADEPARFAIT – 12.5
Met pistache en gemarineerde kumquats

‘TREKDROP’ CHOCOLADE – 10.5
Met salted caramel en een crème van cassis

KAASPLANKJE VAN ‘T KEESHEUKSKE – 18.5
Wisselende kazen van ’t Keesheukske (Roermond), vergezeld van kletzenbrood en Limburgse stroop

SURPRISE – 11.5
Laat je verrassen!