een avondje genieten
Dineren bij Restaurant Pont
Het hele jaar door kun je bij Restaurant Pont dineren. Op onze menukaart vind je een Europese / Franse / Mediterrane keuken, waarbij we voor-, tussen-, hoofd- en nagerechten aanbieden. Daarnaast hebben we enkele restaurantspecials en ongeveer elke twee weken komt er ook een nieuw surprise menu.
Hieronder vind je onze actuele menukaart voor het diner. Alleen het surprise menu verklappen we nog niet!
Met 8 personen of meer komen eten? Dan moet je wel even reserveren! Wij willen er graag voor zorgen dat voor jullie tafel en de overige gasten alles soepeltjes verloopt! We bespreken voor groepen daarom van te voren een menu, of je kunt kiezen voor het surprise menu. Reserveren of meer weten? Je kunt ons bereiken op 06 42 97 93 08
Surprise menu
Om nog beter in te kunnen spelen op het seizoen, hebben we ook altijd een surprise menu. Afhankelijk van onze chef en de verkrijgbaarheid van ingrediënten wisselt dit surprise menu ongeveer elke twee weken.
Dit verrassingsmenu is te bestellen als 3-gangen, 4-gangen of 5-gangen menu.
Heb je een voedselallergie of ben je wellicht vegetarisch/vegan? Dat is ook met het verrassingsmenu geen probleem. Geef het gewoon even door en wij houden hier rekening mee.
Surprise Menu 3-gangen – 44.5
Surprise Menu 4-gangen – 52.5
Surprise Menu 5-gangen – 61.5
Menukaart Diner
Voorgerechten
OSSENWORST EN COQUILLE – 17.5
Met bouillon van gebrande sjalot
KREEFTENBISQUE – 15.5
Met tuinkruiden en visgarnituur
SURPRISE– 15.0
Laat je verrassen, ook vegetarisch of veganistisch mogelijk.
TARTAAR VAN TOMAAT – 12.5
Met avocado en zoetzure groenten
TATAKI VAN WATERMELOEN – 11.5
Met een krokantje van filodeeg, wasabi en kokosroom
Specials; voor-, tussen- of hoofdgerecht
We hebben op onze kaart twee specials. Deze kun je bestellen als als voorgerecht, tussengerecht of hoofdgerecht. Zo heb je nog meer vrijheid in je menukeuze.
STEAK TAGLIATA – 18.5
Dun gesneden bavette met rucola, Parmezaanse kaas en aceto Balsamico di Modena
GEMARINEERDE GRAVAD LACHS – 15.5
Met doperwtensalsa en granité van G&T
Hoofdgerechten
SURF ’N TURF – 28.5
Met diamanthaas, gamba’s en oosterse saus
EEND – 25.5
Met een crème van zoete aardappel en jus van port en vijgen
RODE MUL – 27.5
Met antiboise en citroenrisotto
GELDERSE HOEN – 24.5
Met knoflookjus en Pont Neuf aardappel
SURPRISE – 25.5
Laat je verrassen, ook vegetarisch of veganistisch mogelijk.
Chef’s-Specials
We hebben ook keuze uit drie chef’s-specials gerechten.
KNOLSELDERIJ STEAK – 22.5
Met muhammara en groene shakshuka
SLIPTONG – 33.5
Met citroenboter, krieltjes en dille
TOURNEDOS ROSSINI – 39.5
Klassieke tournedos op een crouton van brioche met jus van madeira
Supplement: Verse truffel + 3.5
Bijgerechten
Wij houden niet van verspilling en serveren daarom niet ongevraagd frietjes en/of sla bij het hoofdgerecht. Je kunt naar wens wel altijd kosteloos een portie meebestellen. Wil je graag extra friet en/of sla? Bestel deze dan als bijgerecht.
PORTIE FRIET & SLA – INCLUSIEF
EXTRA PORTIE FRIET – 4.5
EXTRA PORTIE SLA – 4.5
Desserts
PARFAIT VAN DONKERE CHOCOLADE – 12.5
Met slagroom en witte chocolade crumble
PANNA COTTA VAN GROENE ASPERGES – 11.0
Met rabarber en frambozencompote
RIZ CONDÉ – 10.5
Met rood fruit en een gel van Moscato d’Asti
CREMA CATALANA – 12.0
Met Liquor 43 en citroen
KAASPLANK – 16.0
Diverse kazen met kletzenbrood en Limburgse stroop
SURPRISE – 11.5
Laat je verrassen, ook vegetarisch of veganistisch mogelijk.