voor iedereen bereikbaar

Contact

Restaurant Pont is gevestigd in Midden-Limburg te Wessem, pal aan de oever van de Maas. De Polstraat is makkelijk te bereiken en de locatie is goed te herkennen. Het statige pand uit 1904 ligt namelijk direct naast het Maasterras. Vanaf de A2 richting Maastricht kun je ons zelfs zien liggen!

Meer informatie over de locatie, parkeergelegenheid en bereikbaarheid vind je hieronder terug.

Polstraat 2,
6019 BL Wessem
06 42 97 93 08
info@restaurantpont.nl

Openingstijden

Winterseizoen
Oktober t/m april

Donderdag t/m maandag
11:30 - 00:00 (keuken 12:00-21:00)

 

Zomerseizoen
Mei t/m september

Woensdag t/m maandag
17:30 - 00:00 (keuken tot 21:00)

Let op: Honden zijn alleen toegestaan op ons terras en dus niet ín het restaurant.

Locatie Restaurant en B&B Pont pal langs de A2

Ons restaurant is gelegen aan de kade van de Maasplassen onder de rook van Roermond en op slechts een half uur van Maastricht. Vanaf het terras van Restaurant Pont heb je een prachtig uitzicht op de Maasplassen waar in de zomer altijd wat te zien is. Daarnaast kun je de Maasbrug van de A2 en Maasbracht zien liggen. Zowel het restaurant als de B&B zijn dan ook zeer goed te bereiken vanaf de A2 en A73.

Ruime parkeergelegenheid en gratis parkeren

Anders dan je misschien zou verwachten op zo’n fantastische toeristische locatie, is er ook ruime parkeergelegenheid. Je kunt overal langs de Maasboulevard en de Polstraat gratis parkeren, maar nog gemakkelijker is het kleine parkeerterrein onder de A2 brug.

Het kan zijn dat Google Maps je vanaf de Panheelderweg vóór de A2 naar links stuurt via de Polderweg en Polstraat. Officieël mag je vanaf die zijde het parkeerpleintje onder de A2 niet inrijden. Beter kun je even doorrijden over de Molenweg, onder de A2 door om van daaruit in het dorp Wessem te parkeren. Ook nog eens een leukere route dan langs het industrieterrein.

Vanaf Parc Maasresidence Thorn

Verblijf je in het Parc Maasresidence Thorn, of in één van de andere hotels of B&B’s in Thorn, dan is het ongeveer 5 minuten rijden met de auto of 10 minuten met de fiets. Het makkelijkste parkeer je dan aan de Maasboulevard.

Vanaf Maaspark Boschmolenplas

Ook vanaf Boschmolenplas gelegen aan de kant van Panheel en Heel is het maar een 10 minuten fietsen of 5 minuten met de auto naar ons restaurant. Je rijdt de Schutterheide uit, slaat rechtsaf op de rotonde naar de Heelderweg en dan ga je de volgende rotonde links de Sint Antoniusstraat / Panheelderweg in waarna je de Molenweg volgt als auto en de Polstraat als fietser.