Happy 21-diner!

Thema 21 diner bij Pont

Het is al langer populair om je 21ste verjaardag  groots te vieren, omdat je op je 18e eigenlijk nog niet helemaal als volle volwassenen wordt behandeld. Eerlijk is eerlijk, je bent het volgens de regels, maar je omgeving blijft je toch nog een beetje zien als kind. Op je 21ste verjaardag  komt daar pas echt verandering in.

Waar bijzondere verjaardagen gevierd worden ontstaan tradities of waaien tradities over. Ook rondom de 21ste verjaardag is er weer een traditie uit Amerika komen overwaaien. Het “21 diner”. Nog niet zo groot en bekend als de sweet 16, maar zeker groeiend. Het is een themafeest wat je volgens Amerikaanse traditie met je vrienden viert. In Amerika is het dan ook vooral onder studenten populair. In Nederland is het wel zo dat er vaak een gezellig diner geregeld wordt, maar dat kan net zo goed met je familie als je vrienden zijn. Sterker nog het 21 diner is ook vaak een cadeau van ouders als viering van het échte onafhankelijk worden. Van de jarige job natuurlijk, niet van hunzelf omdat je op jezelf gaat wonen etcera. Ga je deze speciale gelegenheid vieren? Dat kan bij Restaurant Pont geheel zorgeloos! Wat we allemaal te bieden hebben lees je op deze pagina!

Waarom je 21 diner bij Restaurant Pont organiseren?

Bij het organiseren van een 21 diner komt veel kijken. Denk aan het bedenken van een 21 diner thema en het 21 diner menu, een datum prikken, een mooie uitnodiging maken, iedereen deze 21 diner uitnodiging sturen, noem het maar op. Dan heb je alleen nog de voorbereidingen en dan moet je het hele diner nog maken. Zeker als je het diner met een groter gezelschap wilt houden is dat veel regelen en plannen. Je wilt natuurlijk dat alles perfect is die avond. Daarom kun je je 21-diner veel beter uitbesteden aan onze chef! Die draait zijn hand nergens voor om.

Wij hebben ook de ideale locatie voor het organiseren van jouw 21 diner! Het hele jaar door in ons mooie restaurant of in de zomer op ons prachtig terras aan het water.  En de aankleding? Daar hebben we een aantal mooie themapakketten voor waar je uit kunt kiezen en die je kunt upgraden, zoals jij het wilt.

Lijkt het je leuk om je 21-diner bij ons te vieren? Neem dan contact op voor een persoonlijk gesprek. Je kunt ons bereiken op: 06 – 42 97 93 08 of info@restaurantpont.nl. Tijdens dit gesprek zullen we ook samen met jou kijken naar de mogelijkheden voor de invulling van het menu en het drankenarrangement.

Themapakketten voor het 21 diner

Onderdeel van de traditie van het 21 diner is dat er altijd een thema aan hangt. Dit kun je zo ver doortrekken als je zelf wilt. Je kunt bijvoorbeeld je uitnodigingen in stijl opmaken of je gasten vragen in het kleurthema te kleden, maar het begint altijd met de aankleding van de tafel. Bij Restaurant Pont hebben we daarom vier kleurthema’s waar je uit kunt kiezen voor jouw diner. De pakketten en de tafelindeling kunnen enigszins afwijken van de foto’s.

Bohemian thema

De Bohemian stijl draait om natuurlijke materialen en aardetinten. Vaak ook lichtere tinten gecombineerd met veel groen en warme tinten van oranje en goud. Dat is dan ook de basis van dit dinerthema, goud en groen.

Classic White thema

De classic white is een tijdloos thema wat direct een stylish en chique uitstraling heeft. Uiteraard heeft ons witte thema een twist van Pont. Dat wil zeggen dat het gecombineerd is met natuurlijke materialen om het vriendelijker en jonger af te maken.

Midnight thema

Met de nachtelijke sterrenhemel in gedachten is deze stijl ingestoken met verschillende tinten blauw en goud. Een warm thema wat het zowel in de zomer als in de winter goed doet en mooi combineert met de hele ambiance van het restaurant.

Springtime thema

Houd je van kleur, kies dan dit thema! Uiteraard helemaal in de kleuren van ons restaurant met veel natuurlijke materialen en gezellige kaarsen. Deze vrolijke themaaankleding past mooi bij de lente en zomer, maar fleurt ook de winter op! Mooi te combineren met kleurrijke cocktails of mocktails.

21 diner menu

Naast het kiezen van het thema is het samenstellen van het 21 diner menu een heel belangrijk en leuk onderdeel.

Bij Restaurant Pont zijn er verschillende keuzemogelijkheden voor je 21 dinermenu. Het aantal gangen en de inhoud plus eventuele extra’s die je kiest bepalen uiteindelijk wat je kwijt bent. Wil je graag vegetarisch eten? Een 21 diner menu vegetarisch is bij ons ook geen probleem. Het dinermenu kan voor het hele gezelschap of voor enkele gasten ook vega worden gemaakt. Zoals gezegd, onze chef draait nergens zijn hand voor om!

De precieze opties van het 21 diner menu bespreken we graag tijdens een persoonlijk gesprek met jou. Ook kunnen we dan de verschillende drankarrangementen toelichten, zodat je niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

Plan je persoonlijk 21 diner party gesprek!

Wie Pont een beetje kent weet dat wij onze diners tot in de puntjes verzorgen en dat elke gang een plaatje is als het uit de keuken komt. Voor een 21-diner is dat niet anders! Wij zorgen dat het jullie allemaal aan niets ontbreekt en dat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Lijkt het je wel wat om zo je 21ste verjaardag te vieren? Plan dan een persoonlijk gesprek met ons in, zodat we kunnen kijken hoe we er 100% jouw feestje van kunnen maken. Een diner om nooit te vergeten.

Naar menu

Tafel reserveren

Naar Bed & Breakfast