Happy New year!

Nieuwjaarsborrel organiseren?

Ben jij verantwoordelijk voor het organiseren van de nieuwjaarsborrel voor het bedrijf waar je werkt? Dan moet je zeker Restaurant Pont in je overweging meenemen. Waarom Restaurant Pont de ideale locatie is voor een nieuwjaarsborrel? Het is supergoed bereikbaar, de aankleding is gezellig en eigentijds, de bediening altijd vrolijk en de hapjes zijn verrassend en toch herkenbaar. Dé ingrediënten voor een feestelijke nieuwjaarsborrel.

Nieuwjaarsborrels

Voordat je het weet is het alweer januari en ben je aan het toosten op 2024! Maar voordat het zover is, moet de nieuwjaarsborrel eerst nog georganiseerd worden. Budget bepalen, goede en bereikbare locatie uitzoeken, nieuwjaarsborrel uitnodiging schrijven.  En laten wij nu de ideale locatie voor jou hebben. Met ov en de auto goed te bereiken, ruim voldoende parkeergelegenheid en voor elk wat wils qua wensen en budget. Wij denken graag met je mee.

Onze locatie

Restaurant Pont is een moderne en gezellige locatie nabij het water (de Maas). Hieronder geven we in elk geval alvast een mooie impressie van de sfeer van het restaurant. Liever een nieuwjaarsborrel in een bruin café? Bezoek dan eens de website van onze buren van t’Veerhuis!

Restaurant Pont is gelegen aan de A2/A73 en de prachtige Maas dus heel makkelijk bereikbaar. Is jouw werk of het bedrijf waarvoor je de nieuwjaarsborrel organiseren moet gelegen in Midden-Limburg of komen er mensen van Zuid-, Midden- en/of Noord-Limburg dan is deze locatie voor iedereen ideaal te bereiken. Je bent er vanuit Heerlen/Maastricht en Eindhoven binnen 30 à 35 minuten en vanuit Roermond zelfs slechts 15 minuten rijden. Ook de bus stopt hier vlakbij en is maar 400 meter lopen.

Nieuwjaarsborrel organiseren

Bij Restaurant Pont bieden we service op maat aan, dat houdt in dat we de nieuwjaarsborrel geheel naar wens kunnen organiseren. Kortom, samen kunnen we de perfecte nieuwjaarsborrel organiseren. Het kan een borrel zijn met een ruim assortiment aan drankjes, een uitgebreide borrel waarbij we drankjes en hapjes serveren, een walking diner met bijpassende wijnen of bieren of wellicht heb je zelf wel iets speciaals in gedachten. Er zijn oneindig veel mogelijkheden voor de perfecte nieuwjaarsborrel. Dus kom maar op met die nieuwjaarsborrel ideeën!

Is je interesse gewekt? Stuur een email met je nieuwjaarsborrel wensen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Nieuwjaarsdiner

Liever een mooi nieuwjaarsdiner met een grote groephouden, in plaats van een nieuwjaarsborrel? Als restaurant zijnde kunnen we dat natuurlijk ook regelen. Van meergangendiner tot walking diner. Alles is mogelijk. We vragen bij groepen van 8 personen of meer om altijd even van tevoren te bellen. Zodat we de diverse opties kunnen bespreken en een verrassingsmenu of een op maat gemaakt menu kunnen afspreken. Hierin nemen we ook altijd alle eisen en wensen mee wat betreft allergieën of andere speciale wensen.

Nieuwjaarsborrel uitnodiging

Als je de reservering voor je nieuwjaarsborrel bij ons definitief maakt, kunnen wij indien gewenst je een online media-kit sturen. In deze media-kit zit een mooie standaard Pont nieuwjaarsborrel uitnodiging. Hier kun je je eigen tekst in zetten en naar wens direct naar je collega’s of de drukkerij versturen.

Naar menu

Tafel reserveren

Naar Bed & Breakfast