the most wonderful time of the year

Kerstborrel organiseren?

Ben jij dit jaar verantwoordelijk voor de kerstborrel op het werk? Denk dan ook eens aan Restaurant Pont! Wij zijn de perfecte locatie om een kerstborrel te organiseren. Goed bereikbaar, ruime parkeergelegenheid, mooie aankleding en een verrassende keuken. En als je wilt zorgen we zelfs voor de kerstborrel uitnodigingen!

Kerstborrels

Elk jaar in december worden er weer talloze kerstborrels georganiseerd, want iedereen wil het jaar op een gezellige manier afsluiten. Daarom is het ook extra belangrijk om op tijd te beginnen met het organiseren van een kerstborrel, want voordat je het weet zijn alle mooie en leuke locatie al volgeboekt op jouw gekozen dag/avond.

Sfeerimpressie van onze locatie

Geen idee wat je van Restaurant Pont kan verwachten? Onderstaande foto’s geven een goed beeld van de sfeer in ons restaurant. We hopen je zo een beetje een beeld te geven van wat je kunt verwachten van onze locatie. Mocht je liever een kerstborrel in een bruin café setting willen organiseren? Bezoek dan eens de website van t’ Veerhuis!

Kerstborrel op locatie

Wil je een kerstborrel op een bijzondere locatie organiseren die toch handig te bereiken is voor iedereen? Zoek niet verder! Restaurant Pont is gelegen aan de prachtige Maas in het dorpje Wessem, nabij de snelweg A2 / A73. Binnen 0 tot 5 minuten lopen is er volop gratis parkeergelegenheid en ook de bushalte ligt op slechts 400 meter. Dus werk je in Midden-Limburg of komen er mensen van Zuid-, Midden- en/of Noord-Limburg dan is deze locatie voor iedereen ideaal te bereiken. Je bent er vanuit Heerlen/Maastricht binnen 30 à 35 minuten en vanuit Eindhoven ook binnen 30 minuten. Vanuit Roermond is het zelfs maar een kwartiertje rijden.

Een kerstborrel op maat organiseren

Er zijn diverse soorten kerstborrels die je kunt organiseren. Bij Restaurant Pont bieden we daarom service op maat aan. Dat wil zeggen dat we naar je wensen luisteren en samen tot de best passende kerstborrel komen. Wil je een simpele kerstborrel met alleen drankjes? Of juist een uitgebreidere kerstborrel met drankjes en kerstborrel hapjes? Of misschien zelfs een walking diner? Het kan allemaal! De mogelijkheden zijn oneindig.

Kerstdiner

In plaats van een kerstborrel, is een kerstdiner organiseren natuurlijk ook een mogelijkheid. Bij Restaurant Pont hebben we een heel geschikte, verrassende keuken vol feestelijke gerechten om een kerstdiner mee te organiseren. Laat ons weten met hoeveel mensen je komt, of iemand speciale wensen heeft (denk aan allergieën) en wij zorgen ervoor dat de hele tafel of wellicht het gehele restaurant in stijl wordt aangekleed en jullie een onbezorgde avond beleven.

Kerstdiner of kerstborrel werk reserveren

Heb jij de taak om de volgende kerstborrel of het kerstdiner van het werk te organiseren en zie jij Restaurant Pont als locatie wel zitten? Neem dan via de e-mail contact met ons op. Probeer zo duidelijk mogelijk te zijn in je e-mail over wat je van ons en van de. werk kerstborrel verwacht. Wat je graag zou willen eten en drinken, aantal personen, eventuele specifieke wensen etc. Zo kunnen wij een zo goed mogelijk voorstel voor je maken.

Uitnodiging kerstborrel of kerstdiner

Organiseer je de kerstborrel of het kerstdiner bij ons in Restaurant Pont? Dan hebben we een leuke extra service voor je. Zodra je reservering bevestigd is en je aanbetaling voldaan is, kunnen wij je een media-kit opsturen via e-mail. In deze media-kit zitten mooie standaard Pont kerstborrel uitnodigingen. Hier kun je je eigen tekst in zetten en naar wens direct naar je collega’s of de drukkerij versturen.

Naar menu

Tafel reserveren

Naar Bed & Breakfast