een avondje genieten

Home / Menu / Diner menu

Dineren bij Restaurant Pont

Het hele jaar door kun je bij Restaurant Pont dineren. Op onze menukaart vind je een Europese / Franse / Mediterrane keuken, waarbij we voor-, tussen-, hoofd- en nagerechten aanbieden. Daarnaast hebben we enkele restaurantspecials en ongeveer elke maand komt er ook een nieuw surprise menu.

Hieronder vind je onze actuele menukaart voor het diner. Alleen het surprise menu verklappen we nog niet!

Met 8 personen of meer komen eten? Dan moet je wel even reserveren! Wij willen er graag voor zorgen dat voor jullie tafel en de overige gasten alles soepeltjes verloopt! We bespreken voor groepen daarom van te voren een menu (bekijk hier het groepsmenu), of je kunt kiezen voor het surprise menu. Reserveren of meer weten? Je kunt ons bereiken op 06 42 97 93 08

Surprise menu

Om nog beter in te kunnen spelen op het seizoen, hebben we ook altijd een surprise menu. Afhankelijk van onze chef en de verkrijgbaarheid van ingrediënten wisselt dit surprise menu ongeveer elke maand.

Dit verrassingsmenu is te bestellen als 3-gangen, 4-gangen of 5-gangen menu.

Heb je een voedselallergie of ben je wellicht vegetarisch/vegan? Dat is ook met het verrassingsmenu geen probleem. Geef het gewoon even door en wij houden hier rekening mee.

Surprise Menu 3-gangen – 49.5
Surprise Menu 4-gangen – 57.5
Surprise Menu 5-gangen – 66.5

Menukaart Diner

Voorgerechten

BEEF TATAKI – 15.5
Met een crunch van wasabi, spaghetti van rode biet en een dressing van Japanse ponzu.

STEAK TARTAAR – 15.0
Van Black Angus rund met een gepocheerd ei, rucola en truffelmayonaise.

KRABSALADE – 15.0
Met een schuim van Granny Smith appel, marshmallow van komkommer en gefrituurde garnaal.

TARTAAR VAN TONIJN – 16.5
Met tataki van watermeloen en mousse van avocado.

GAZPACHO VAN RODE BIET – 14.5
Met avocado en Granny Smith.

SURPRISE – 16.0
Laat je verrassen, ook vegetarisch of veganistisch mogelijk.

Specials; voor-, tussen- of hoofdgerecht

We hebben op onze kaart twee specials. Deze kun je bestellen als als voorgerecht, tussengerecht of hoofdgerecht. Zo heb je nog meer vrijheid in je menukeuze.

STEAK TAGLIATA – 16.5 / 24.5
Dun gesneden bavette met rucola, Parmezaanse kaas en aceto Balsamico di Modena

COQUILLE MET AZIATISCHE XO SAUS VAN ZEEVRUCHT– 16.5 / 27.5
Met zeekraal en gebakken asperge.

Hoofdgerechten

GEBAKKEN KABELJAUW – 25.0
Met zoetzure tomaat, kaviaar van aardappel, prei en gegrilde asperges. Geserveerd met een romige vichyssoise saus.

GEBAKKEN LAMSRACK – 29.5
Met puree van doperwt, asperges en een garnituur van groenten.

TERRINE VAN KOOLRAAP –  22.5
Met puree van erwt, gemarineerde rode ui en een rijke, licht rokerige velouté van adobo en chipotle peper.

SURPRISE  – 27.0
Laat je verrassen, ook vegetarisch of veganistisch mogelijk.

Chef’s-Specials

We hebben ook keuze uit twee chef’s-specials gerechten.

HEILBOT MET WISSELENDE SCHAALDIEREN – 23.5
Heilbot geconfijt in olijfolie, met wisselend mosselen of vongole gekookt met citroen, witbier en groenten. Geserveerd met een jus van spinazie en gepofte aardappel met citroenrasp.

SURF EN TURF – 30.5
Gebakken diamanthaas en gamba’s. Vergezeld van seizoensgroenten, aardappelpuree en knoflookjus.

 

Desserts

PARFAIT VAN FRAMBOOS – 10.5
Met crème van witte chocolade en kerrie en een gel van framboos.

KOUDE SABAYON VAN ABRIKOOS EN GEMBER – 13.5
Met mousse van witte chocolade, een gel van verjus en compote van abrikoos.

BABA AU RHUM – 11.5
Klassiek Frans cakeje doordrenkt met rumsiroop. Geserveerd met vanille ijs, slagroom en sinaasappel.

CHOCOLADE & AARDBEIEN – 12.5
Een bross van pure chocolade, cremeux van aardbei en gel van aardbei. Geserveerd met een saus van rood fruit.

KAASPLANKJE VAN ‘T KEESHEUKSKE – 18.5
5 wisselende kazen van ’t Keesheukske (Roermond), vergezeld van kletzenbrood en Limburgse stroop.

SURPRISE – 11.5
Laat je verrassen.