Goed bereikbaar restaurant langs de A2

Lekker eten langs de snelweg A2 / A73 

Lekker eten langs de snelweg in Nederland is lastig. Vaak kom je wegrestaurants tegen zoals McDonald’s, Burger King, La Place et cetera. Hier kan je wel eten, maar echt gezond is het niet. Ga je liever voor een goede maaltijd of wil je iets meer zoiets als het Restaurant Van der Valk Breukelen, maar dan in een intieme setting? Dan is Restaurant Pont precies wat je zoekt! Restaurant Pont ligt pal aan de snelweg A2, tussen Maastricht en Eindhoven in. Een ideale locatie om lekker te eten en af te spreken met een vriend, vriendin of vriendengroep. 

Waarom Restaurant Pont? 

Restaurant Pont ligt langs de snelweg A2, maar is niet een of andere wegrestaurant zoals vele langs de A2. Het is een modern restaurant waar je gezellig, gezond en lekker kunt eten langs de snelweg A2. Waar je optimaal kunt genieten van heerlijke, smaakvolle gerechten met bijpassende biertjes en/of wijntjes. 

Gezond en lekker eten langs de snelweg

Lekker eten langs de snelweg, maar wat voor lekkers bieden we aan? We hebben een à la carte menu, waarbij je kunt kiezen uit diverse vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Bovendien bieden wij ook een 3-gangen, 4-gangen of zelfs 5-gangen surprise menu aan. Al deze surprise menu’s zijn ook beschikbaar in vegetarische en veganistische variant. Benieuwd naar het menu? Bekijk dan ons menu hier! 

Bierarrangement

We geven biersuggesties bij ieder gerecht dat op ons menu staat, oftewel we geven aan welk biertje het beste bij het gerecht past. Vind je de biersuggestie niets? Dan hebben we maar liefst 100+ speciaalbieren waaruit je kunt kiezen.

Wijnarrangement

Geen bierliefhebber? We hebben ook een heerlijke wijnkaart. De wijnkaart bestaat uit diverse rosé, witte wijnen, rode wijnen en dessertwijnen. Bij ieder gerecht kan onze bediening aanraden welke wijn het lekkerste is bij het gekozen gerecht.

Let op: In de zomer kun je pas vanaf 17:30 uur bij ons terecht, maar kun je wel bij onze buren t’ Veerhuis lunchen. In de winter kun je vanaf 11:30 uur bij ons lunchen. 

Ruime parkeergelegenheid

Wanneer je een reservering of een spontaan bezoek maakt bij de Restaurant Pont hoef je je niet druk te maken over parkeergelegenheid. In de omliggende wijk zijn er namelijk voldoende gratis parkeerplaatsen. Je kunt parkeren in de Polstraat, achter de Greaf, Wallenstraat, Maastraat, aan de Maasboulevard en eventueel zelfs onder het viaduct van de A2.  

Maak een reservering bij Restaurant Pont 

Wil je zeker zijn van een tafel in restaurant Pont? Je kunt bij ons jouw tafel telefonisch: 06 – 42 97 93 08 boeken of via de pop-up op onze website, beneden aan de rechterzijde van dit scherm.

Naar menu

Tafel reserveren

Naar Bed & Breakfast