Maandag Open

Restaurant Pont maandag open

Niet ieder restaurant in Midden-Limburg is op maandag open. Maar wanneer je op een maandag in Wessem of omgeving van Roermond uiteten wilt gaan of lunchen op maandag wilt, kun je altijd bij Restaurant Pont terecht. Wij zijn namelijk iedere maandag geopend, bekijk onze specifieke openingstijden! Bij ons kun je van smaakvolle gerechten genieten in een modern en sfeervol restaurant. Nieuwsgierig geworden? Lees dan vooral verder. 

Wil je direct reserveren?

Wil je zeker zijn van een tafel op maandag? Je kunt bij ons jouw tafel telefonisch: 06 – 42 97 93 08  reserveren of via de pop-up op onze website, beneden aan de rechterzijde van dit scherm.

Een restaurant met een uitgebreid menu

Restaurant Pont was vroeger de wachtkamer voor iedereen die de Maas wilde oversteken. Nu is het de plek waar je kunt genieten van een smaakvolle lunch en/of diner gerechten met bijpassende drankjes.

Lunchen op maandag

Wil je op maandag lunchen? Dan ben je bij Restaurant Pont op het goede adres. Begin oktober & mei verschijnt er altijd een  nieuwe lunch kaart en heb je dus de optie om te lunchen op maandag. Benieuwd naar de lunch kaart. Bekijk de lunch kaart hier!

Luxe lunch

Wil je genieten van een uitgebreide & luxe lunch, kies dan ons verrassingslunch! De verrasssingslunch is een 3 gangen lunch bestaande uit drie bijzondere gerechten van onze chef.

Heb je allergieën of ben je vegetariër?
Geen enkel probleem ook dan kunnen wij een 3 gangen lunch voor aanbieden.

Dineren op maandag

Wil je romantisch dineren op de maandagavond? Kijk dan niet verder! Het menu van Restaurant Pont is voor iedereen wat wils, er is keuze uit diverse vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Daarnaast serveren wij ook een surprise menu, 3-gangen, 4-gangen of zelfs 5-gangen.

Wil je het menu alvast bekijken? Bekijk ons menu hier!
Aanvullend op onze diner menu hebben we ook een bierarragement en wijnarragement. 

Bierarrangement

Bij alle gerechten die op het menu staan, geven we ook biersuggesties. We geven aan welk biertje het beste bij dit gerecht past. Vind je de biersuggestie niets, dan hebben we maar liefst 100+ speciaalbieren waaruit je kunt kiezen.

Wijnarrangement

Mocht je geen bierliefhebber zijn, hebben we ook een wijnkaart. De wijnkaart bestaat uit rosé, witte wijnen, rode wijnen en dessertwijnen. Onze bediening kan je bovendien bij ieder gerecht aanraden welke wijn het lekkerste is.

Uitstekende bediening

Onze chef-kok maakt met passie de heerlijkste en smaakvolste gerechten voor je klaar of je nu komt om te lunchen of dineren. Onze personeel biedt uitstekende service aan, bedient je met een glimlach en alle kennis van alle gerechten én dranken. 

TIP: Zowel in de zomer- als de wintermaanden zijn wij geopend op de maandag, mocht je twijfels hebben? Bel ons dan gerust op 06 – 42 97 93 08 en wij zullen aangeven of we je wel of niet kunnen ontvangen. 

Een tafel reserveren

Je hoeft natuurlijk niet te reserveren om bij ons te komen eten, maar we kunnen je niet garanderen dat er dan ook een tafeltje voor je vrij is. Wil je hier zeker van zijn, dan kun je via ons online reserveringssysteem een tafel boeken. Mocht je liever willen bellen, kan dat op het volgende telefoonnummer: 06 – 42 97 93 08.

Wij hopen je snel te zien in ons sfeervolle restaurant.

 

Openingstijden

Winterseizoen
Oktober t/m april

Donderdag t/m maandag
11:30 - 00:00 (keuken 12:00-21:00)

 

Zomerseizoen
Mei t/m september

Woensdag t/m maandag
17:30 - 00:00 (keuken tot 21:00)

Naar menu

Tafel reserveren

Naar Bed & Breakfast