Maandag Open

Restaurant Pont maandag open

Niet ieder restaurant in Midden-Limburg is op maandag open. Maar wanneer je op een maandag in Wessem of omgeving van Roermond uiteten wilt gaan, kun je altijd bij Restaurant Pont terecht. Wij zijn iedere maandag vanaf 17:30 uur open (keuken sluit om 21:00 uur)! Bij ons kun je van smaakvolle gerechten genieten in een modern en sfeervol restaurant. Nieuwsgierig geworden? Lees dan vooral verder! 

Wil je direct reserveren?

Wil je zeker zijn van een tafel op maandag? Je kunt bij ons jouw tafel telefonisch: 0475 – 22 40 43 boeken of via de pop-up op onze website, beneden aan de rechterzijde van dit scherm.

Een restaurant met een uitgebreid menu

Restaurant Pont was vroeger de wachtkamer voor iedereen die de Maas wilde oversteken. Nu is het de plek waar je kunt genieten van een smaakvolle lunch en/of diner gerechten met bijpassende drankjes.

Het menu is voor iedereen wat wils, er is keuze uit diverse vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Daarnaast serveren wij ook een surprise menu, 3-gangen, 4-gangen of zelfs 5-gangen. Wil je het menu alvast bekijken? Bekijk ons menu hier!

Bierarrangement

Bij alle gerechten die op het menu staan, geven we ook biersuggesties. We geven aan welk biertje het beste bij dit gerecht past. Vind je de biersuggestie niets, dan hebben we maar liefst 100+ speciaalbieren waaruit je kunt kiezen.

Wijnarrangement

Mocht je geen bierliefhebber zijn, hebben we ook een wijnkaart. De wijnkaart bestaat uit rosé, witte wijnen, rode wijnen en dessertwijnen. Onze bediening kan je bovendien bij ieder gerecht aanraden welke wijn het lekkerste is.

Let op: In de winter kun je bij ons lunchen, maar in de zomer kun je pas vanaf 17:30 uur bij ons terecht. Je kunt dan wel lunchen bij onze buren ’t Veerhuis lunchen.

Uitstekende bediening

Onze chef-kok maakt met passie de heerlijkste en smaakvolste gerechten voor je klaar of je nu komt om te lunchen of dineren. Onze personeel biedt uitstekende service aan, bedient je met een glimlach en alle kennis van alle gerechten én dranken. 

TIP: Zowel in de zomer- als de wintermaanden zijn wij geopend op de maandag, mocht je twijfels hebben? Bel ons dan gerust en wij zullen aangeven of we je wel of niet kunnen ontvangen. 

Een tafel reserveren

Je kunt dus van woensdag tot en met maandag genieten in ons restaurant, dat in de zomer zes dagen per week open is (17:30 – 00:00) en in de winter vijf dagen (11:30-00:00). Je hoeft natuurlijk niet te reserveren om bij ons te komen eten, maar we kunnen je niet garanderen dat er dan ook een tafeltje voor je vrij is. Wil je hier zeker van zijn, dan kun je via ons online reserveringssysteem een tafel boeken. Mocht je liever willen bellen, kan dat op het volgende telefoonnummer: 0475 – 22 40 43.

Wij hopen je snel te zien in ons sfeervolle restaurant.

 

Naar menu

Tafel reserveren

Naar Bed & Breakfast