Vegetarisch restaurant in Wessem, Middag-Limburg

Vegetarisch Restaurant Pont

Ben je opzoek naar één van de beste vegetarische restaurants in Limburg? Restaurant Pont staat naast haar reguliere menu ook bekend om haar vegetarisch menu. We ontvangen veel vegetariërs die zeer te spreken zijn over onze losse vegetarische gerechten en menu’s. Om en nabij iedere twee weken creëert de chef een vernieuwd vegetarisch verrassingsmenu of we de beste zijn van Midden-Limburg? Dat mag jij bepalen! Kom langs en laat ons weten wat je van onze vega gerechten en/of menu vindt. 

Direct een reservering maken?

Wil je zeker zijn van een tafel in het beste vegetarische restaurant van Limburg? Via ons online reserveringssysteem kun je gemakkelijk een tafel boeken. Wil je liever telefonisch een reservering maken, dat kan via 06 – 42 97 93 08.

Een vegetarisch restaurant met zowel losse gerechten als een vegetarisch verrassingsmenu

Restaurant Pont is een restaurant waar eigenlijk iedereen terecht kan. We hebben een menukaart met gerechten voor ieder wat wils, je kunt één gang kiezen maar je kunt ook heerlijk uitgebreid dineren met een 5-gangen menu. We merken dat onze vegetarische gerechten goed in de smaak vallen, we zorgen er dan ook voor dat iedere keer als we een nieuwe menukaart uitbrengen er ook voldoende vegetarische gerechten opstaan. Pont staat over het algemeen bekend om haar heerlijke verrassingsmenu. 

Vegetarisch surprise menu

Om zo goed mogelijk op de seizoenen in te spelen hebben wij 3 varianten van vegetarisch verrassingsmenu. De chef kijkt naar de seizoensgroenten, welke ingrediënten (het liefst lokaal) verkrijgbaar zijn en baseert daarop zijn vegetarische surprise menu. Dit menu wisselt ongeveer iedere twee weken. 

Het vegetarisch verrassingsmenu is te bestellen als 3-gangen, 4-gangen of 5-gangen. 

Vegetarische gerechten

Naast het vegetarische verrassingsmenu, zijn er ook altijd losse vegetarische gerechten verkrijgbaar. Om je een beetje een idee te geven, er is altijd één á la carte vegetarische voorgerecht en één surprise vegetarische voorgerecht. Daarnaast hebben we ook specials die je als tussen- of als hoofdgerecht kunt kiezen. Meestal staat hiervan een vegetarische variant op de kaart. Mocht dat niet het geval zijn, vraag dan of ze er op dat moment een hebben. Van de hoofgerechten is er ook altijd minimaal één á la carte vegetarische hoofdgerecht en één surprise vegetarische hoofdgerecht. En als afsluiter hebben we een heerlijke dessertkaart voor ieder wat wils. 

Benieuwd naar onze vegetarische gerechten? Bekijk hier onze menukaart!

Vegetarische lunch

Wil je in de middag een vegetarische lunch nuttigen dan kan dit bij ons in het najaar, de winter en het voorjaar. 

Vegetarische lunch broodjes

We hebben een heerlijke, goed belegde stevige boterham met vijgen en notenspread en is er ook altijd een vegetarische variant, als je het broodje van ’t moment kiest.

Naast deze opties hebben we ook gerechten op de kaart die aangepast kunnen worden, zoals onze tosti’s of eigerechten. Als je aan onze gastvrouw of gastheer aangeeft dat je graag de vegetarische variant hiervan wilt is dit ook mogelijk. En niet te vergeten hebben we heerlijke american pancakes! In een naturel vorm, met blauwe bessen of met chocolate chips! 

3-gangen vegetarische lunch

We hebben naast onze vegetarische lunch broodjes ook een uitgebreide lunch. Dus wil je heerlijk, genieten van een uitgebreide & luxe lunch, kies dan ons vegetarisch verrassingslunch! De verrassingslunch is een 3 gangen lunch bestaande uit drie bijzondere seizoensgerechten van onze chef.

Opzoek naar een vegetarisch restaurant voor groepen? 

Pont is de aangewezen plek voor een gezelschap met vegetariërs. Met onze 3-gangen verrassingslunch en ons vegetarische surprise menu tijdens het diner zijn er genoeg opties om grotere gezelschappen te ontvangen. 

Mocht je met een groep komen van meer dan 8 personen, neem dan even telefonisch contact met ons op via 06 – 42 97 93 08, aangezien dit helaas niet via ons reserveringssyteem gaat.

 

Openingstijden

Winterseizoen
Oktober t/m april

Donderdag t/m maandag
11:30 - 00:00 (keuken 12:00-21:00)

 

Zomerseizoen
Mei t/m september

Woensdag t/m maandag
17:30 - 00:00 (keuken tot 21:00)

Naar menu

Tafel reserveren

Naar Bed & Breakfast